نمایش محتوای آرشیو سیما
محتوا با برچسب تغذیه.
صبح عالی 1399/10/15
صبح عالی 1399/10/15
مطالب مرتبط:
صبح-10.jpg
صبح عالی 1399.04.18
صبح عالی 1399.04.18
مطالب مرتبط:
screenshot (4)-132.jpg
خانه و زندگی 1399.03.12
خانه و زندگی 1399.03.12
مطالب مرتبط:
screenshot (4)-119.jpg
خانه و زندگی 1399.02.22
خانه و زندگی 1399.02.22
مطالب مرتبط:
screenshot (7)-56.jpg
خانه و زندگی 1399.02.09
خانه و زندگی 1399.02.09
مطالب مرتبط:
screenshot-165.jpg
screenshot (1)-56.jpg
screenshot (10)-1.jpg
صبح عالی 1398.07.02-Segment 1_20190925091935.jpeg
صبح عالی 1398.06.13_20190904145453.jpeg
صبح عالی 1398.06.12-Segment 1_20190903155057.jpeg
صبح عالی 1398.05.30_20190821130706.jpeg
خانه و زندگی 1398.02.15
خانه و زندگی 1398.02.15
مطالب مرتبط:
خانه و زندگی 1398.02.15_20190506132301.jpeg
همایش غذای سالم انسان سالم
همایش غذای سالم انسان سالم
رئیس مرکز بهداشت همدان

مطالب مرتبط:
77 درصد نوجوانان همدانی با کمبود ویتامین دی مواجه هستند
77 درصد نوجوانان همدانی با کمبود ویتامین دی مواجه هستند
مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان

مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان همدان گفت: 77 درصد نوجوانان همدانی از کمبود ویتامین دی رنج می برند.
آرزو کاوه ای در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ویتامین دی یکی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز برای سلامت و استحکام دندان ها و استخوان است.
وی اظهار کرد: ارایه مکمل ویتامین دی در کنار مکمل آهن سال گذشته به تمام دختران مقطع متوسطه اول و دوم استان انجام شده است و در سالجاری نیز مدارس پسرانه و سالمندان نیز در گروه هدف قرار دارند.
وی ادامه داد: بطور میانیگین 78 درصد از زنان باردار استان همدان نیز از کمبود ویتامین دی رنج می برند که بارداری و استفاده از ذخایر بدنی این ویتامین می تواند این مشکل را تشدید کند.
کاوه ای با اشاره به دیگر مشکلات بهداشتی استان همدان در بخش تغذیه نیز افزود: 4.9 درصد کودکان استان از مشکل کوتاهی قد و 2.9 درصد از کودکان نیز دچار کم وزنی هستند.
وی گفت: افزایش چاقی در کودکان نیز از جمله مشکلاتی است که در سال های اخیر به شدت افزایش پیدا کرده است که والدین برای پیشگیری از مشکلات ناشی از اضافه وزن باید به مسایل تغذیه و تحرک کودکان خود اهمیت بیشتری بدهند.
کاوه ای اضافه کرد: کمبود روی نیز از دیگر مشکلات تغذیه ای استان است که با تجویز مکمل ها و ارایه آموزش های لازم این میزان کمبود از 17.5 درصد در سال گذشته به 10 درصد رسید که تلاش ها برای از بین بردن این مشکل در حال انجام است.
وی از کمبود ید یه عنوان دیگر مشکل تغذیه ای در استان همدان اشاره کرد و گفت: استان همدان یکی از استان های گواتر خیز کشور است و میزان شیوع گواتر در دهه گذشته در این استان حدود 68 درصد بود اما با مداخلات انجام شده این رقم هم اکنون به 16 درصد رسیده است.
وی افزود: استفاده از نمک ید دار بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری است و افزایش سقط جنین، مرده زایی و اختلالات ذهنی در کودکان از جمله عوارض کمبود ید است.
605 هزار نفر از جمعیت یک میلیون و هشتصد هزار نفری استان همدان را جوانان و نوجوانان تشکیل داده اند.