نمایش محتوای آرشیو سیما
محتوا با برچسب رزن.
دیدار سران 1400/01/09
دیدار سران 1400/01/09
مطالب مرتبط:
2-51.jpg
روشنا 1399.09.19
6-5.jpg
آکسایا 1398.07.03
آکسایا 1398.07.03
مطالب مرتبط:
آکسایا 1398.07.03_20190926122250.jpeg
معرفی شهرستان رزن
معرفی شهرستان رزن
073-512-6.png
جلسه توجیهی نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رأی
جلسه توجیهی نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رأی
فرماندار رزن :

129 شعبه اخذ رای در شهرستان رزن فعال میشود
فرماندار رزن بابیان اینکه ۱۲۹ شعبه اخذ رای در شهرستان رزن فعال میشود، گفت: از این تعداد ۴۰شعبه برای بخش مرکزی رزن، ۴۶ شعبه برای بخش سردرود و۴۳ شعبه در بخش قروه درجزین پیش بینی شده است.
به گزارش خبرنگارمهر، فتحعلی حسینی در جلسه توجیهی نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رأی که در سالن جلسات فرمانداری رزن برگزار شد با تأکید بر حفظ بی طرفی مجریان انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: نماینده فرماندار و سایر اعضای شعبه باید به قوانین انتخابات مسلط باشند.
وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات، مدیریت، دقت و حوصله می خواهد، گفت: هماهنگی در شعب اخذ رأی بر عهده نماینده فرماندار است و هر مشکلی پیش بیاید به نماینده فرماندار ارجاع میشود بنابراین باید با طمأنینه و تدبیر عمل کرد چراکه احساسی تصمیم گرفتن جایگاهی ندارد.
فرماندار رزن با بیان اینکه در شهرستان رزن ۹۸ روستای دارای شورای ۳ عضوی و ۱۲ روستا نیز دارای شورای ۵ عضوی خواهند بود گفت: در مجموع ۳۶۹ نفر در شهرستان رزن به عنوان اعضای شورا در روستاها و شهرها انتخاب خواهند شد.
وی اظهارداشت: آشنایی نمایندگان فرماندار با شیوه و نحوه برگزاری انتخابات در پیش برد و تسریع برگزاری انتخابات موثر است.
وی گفت: تعداد شعب اخذ رأی شهرستان رزن در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا ۱۲۹ مورد است که از این تعداد شعبه اخذ رای ۴۰شعبه در بخش مرکزی رزن، ۴۶شعبه در بخش سردرود و۴۳شعبه در بخش قروه درجزین پیش بینی شده است.
حسینی گفت: در هر شعبه یک نفر به عنوان نماینده فرماندار مستقر است کمااینکه بیشتر این نمایندگان دارای سابقه چند دوره همکاری با ستاد انتخابات هستند
مطالب مرتبط:
-
اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای فرایند انتخابات در بین عشایر همدان
-
فعالیت ۱۳۷۰ شعبه اخذ رای در استان همدان
-
اجرای برنامه های تبلیغاتی خود از مراکز معتبر
-
حضور حداکثری مردم در انتخابات زمینهساز تحقق مردم سالاری اسلامی
-
تائید صلاحیت 96 درصد از داوطلبان شوراهای اسلامی در کبودراهنگ
-
برگزاری با شکوه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی
-
تایید صلاحیت 36 داوطلب شورای شهر در همدان
-
آغازتبلیغات داوطلبان پنجمین دوره انتخابات شهر و روستا
-
نظارت استصوابی از اختیارات شورای نگهبان
تایید صلاحیت کاندیداهای شوراهای اسلامی روستاهای رزن
تایید صلاحیت کاندیداهای شوراهای اسلامی روستاهای رزن
فرماندار رزن:

فرماندار رزن گفت: 369 نفر در شهرستان رزن به عنوان اعضاي شورا در روستاها و شهرها انتخاب خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از رزن، فتحعلی حسینی در نشست خبری با اصحاب رسانه از تایید صلاحیت بیش از 568 نفر از کاندیداهای شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان رزن خبر داد و اظهار کرد: از مجموع 624 نفر ثبت نامی برای انتخابات شوراهای روستاهای شهرستان رزن 21 نفر انصراف دادند و 35 نفر هم در هیات نظارت صلاحیت آنها احراز نشد.
وی افزود: در این دوره 75 نفر برای کاندیداتوری شوراهای سه شهر رزن ثبت نام کرده بودند که از این تعداد نیز سه نفر انصراف دادند و صلاحیت سه نفر دیگر نیز تایید نشد.
فرماندار رزن اظهار داشت: در شهرستان رزن معمولا 123 شعبه انتخابیه وجود داشت که امسال 146 شعبه به دلیل همزمان بودن انتخابات ریاست جمهوری و شوراها پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه در انتخاب نماینده فرماندار و رئیس شعبه باید دقت شود و داشتن تجربه از جمله اولویتهاست، افزود: بیطرفی از دیگر نکاتی است که باید به آن توجه داشت.
حسینی ضمن تاکید بر با اهمیت بودن موضوع انتخابات افزود: برگزاری انتخابات در صحت و سلامت کامل یکی از مهمترین وظایف فرمانداری در کنار تأمین امنیت در شهرستان است که در این راستا باید در راستای برگزاری انتخاباتی پرشور و با مشارکت حداکثری مردم تلاش شود.
وی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: هیأت اجرایی بازوی توانمندی در برگزاری انتخابات است و افراد این هیأت باید امین مردم باشند.
فرماندار رزن با بیان اینکه در شهرستان رزن 98 روستای دارای سهشورا و 12 روستا نیز دارای پنجشورا خواهد بود گفت: در روستاهای سهشورایی 294 نفر و در روستاهای پنجشورایی 60 نفر انتخاب خواهند شد که در مجموع 369 نفر در شهرستان رزن به عنوان شورا در روستاها و شهرها انتخاب خواهند شد.
وی یکی از ویژگیهای انتخابات شوراها در شهرستان رزن را نسبت به سال گذشته عدم وجود روستایی که تعداد کاندیداهای آن به حد نصاب نرسیده باشد، عنوان کرد و گفت: این در حالی است که در دوره قبل در یکی از بخشهای شهرستان رزن هفت روستا فاقد کاندیدا بودند.
حسینی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب تا به امروز 34 دوره انتخابات اعم از 11 انتخابات ریاست جمهوری؛ سه انتخابات برای قانون اساسی، 10 انتخابات مجلس، پنج انتخابات خبرگان رهبری و چهار انتخابات شوراها در ایران برگزار شده است گفت: مقدمات کار برای برگزاری انتخابات سالم و باشکوه در 29 اردیبهشت نیز فراهم شده است.
مطالب مرتبط:
-
برگزاری مانور انتخابات در استان
-
چگونگی اطلاع از برنامه نامزدها
-
توجه به جوانان اولویت انتخاب نامزدها در انتخابات
-
فعالیت های مستمر هیات بازرسی انتخابات شهرستانها
-
برای پیشرفت شهر ها و روستاها به شخص رای می دهید یا برنامه هایش؟
-
انتخابات یکی از مظاهر مهم حضور مردم در صحنه
-
قول نامزدهای انتخاباتی به مردم
-
نظارت یک هزار و 800 بازرس بر روند برگزاری انتخابات در همدان
-
تایید صلاحیت بیش از 6 هزار نفر در همدان
-
نام نویسی 655 نفر در شهرستان تویسرکان
انسداد ۱۵۵ حلقه چاه غیرمجاز طی سال ۹۵ در شهرستان رزن
انسداد ۱۵۵ حلقه چاه غیرمجاز طی سال ۹۵ در شهرستان رزن
فرماندار رزن عنوان کرد

فرماندار رزن گفت: پارسال ۱۵۵ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رزن مسدود شد.
فتحعلی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه افت شدید سطح آب های زیر زمینی در دشت رزن - قهاوند از سال ۶۷ تاکنون منجربه کاهش سالانه ۹۰۰ سانتی متر از سطح منابع آب زیرزمینی منطقه شده است، گفت: در شهرستان رزن تعداد قابل توجهی چاه غیر مجاز وجود دارد که اولویت انسداد با چاه های غیر مجاز پر آب است.
وی یکی از راه های صرفه جویی در مصرف آب را کشت محصولات کم آب بر یا کشت محصولاتی که نیاز آبی کمتری دارند، عنوان کرد وافزود: وسعت کشت سیب زمینی از ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار در سال ۹۴ به ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار در سالجاری رسیده و کشت زعفران از ۸.۵ هکتار در سال ۹۴ به ۱۰.۵ هکتار در سال ۹۵ افزایش یافته است.
فرماندار رزن با اشاره به اینکه افت سطح ایستایی آب های زیرزمینی در سال های اخیر به یکی از معضلات جدی شهرستان رزن تبدیل شده است، افزود: حفظ منابع آب های زیر زمینی به عنوان رویکرد نخست دولت در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه شهرستان رزن رتبه نخست اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در استان همدان و کشور را دارا است، گفت: بیش از ۹۷ درصد اراضی آبی شهرستان رزن به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده و هم اکنون نیز به دنبال اجرای سیستم های جدید و به روز آبیاری با راندمان بالا هستیم.
فرماندار رزن باتاکید بر اینکه تمام چاه های شهری و روستایی شهرستان رزن باید مجهز به کنتور باشند، گفت: برخی چاهای صنعتی فعالیت کشاورزی دارند که در صورت مشاهده تخلف پروانه بهرهبرداری آنها باطل خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سال ۹۵ بیش از ۱۵۵ حلقه چاه در شهرستان رزن مسدود شده است، گفت: با انسداد این چاه ها ۲۴ میلیون و ۵۰۰ متر مکعب در مصرف آب صرفه جویی شده است.
مطالب مرتبط:
هیئت اجرایی بازوی توانمندی در برگزاری انتخابات
هیئت اجرایی بازوی توانمندی در برگزاری انتخابات
فرماندار رزن

اعضای هیئتهای اجرایی انتخابات باید امین مردم باشند.
فرماندار رزن هیئت اجرایی را بازوی توانمندی در برگزاری انتخابات دانست و گفت: افراد هیئت های اجرایی باید امین مردم باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، فتحعلی حسینی در جلسه هیئت نظارت شهرستان رزن با تاکید بر اهمیت برگزاری انتخابات گفت: برگزاری انتخابات در صحت و سلامت کامل یکی از مهم ترین وظایف فرمانداری در کنار تامین امنیت در شهرستان است که در این راستا باید در راستای برگزاری انتخاباتی پرشور و با مشارکت حداکثری مردم تلاش شود.
وی با اشاره به اینکه در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا شهرستان رزن بیش از ۶۹۹ نفر ثبت نام کرده اند، گفت: از این تعداد ۷۵ نفر در سه شهر رزن، قروه و دمق و ۶۲۴ نفر در روستاها ثبت نام کرده اند.
فرماندار رزن اظهار داشت: در خصوص سطح سواد ثبت نام کنندگان بیشترین فراوانی با ۵۹ درصد ثبت نام کنندگان که شامل ۴۱۳ نفر است مربوط به افراد زیر دیپلم و ۴ درصد ثبت نام کنندگان به تعداد ۲۵ نفر دارای مدرک فوق لیسانس و یک نفر دارای تحصیلات حوزوی است.
وی با بیان اینکه ۳۴ درصد کاندیداها شامل ۲۳۵ نفر دارای سابقه عضویت در شوراها هستند، یادآور شد: ۱۲ درصد ثبت نام کنندگان شامل ۸۵ نفر شرکت کنندگان در انتخابات شورای شهر و روستا را ایثارگران تشکیل می دهند.
حسینی ادامه داد: یکی از ویژگی های انتخابات شوراهای اسلامی در شهرستان رزن نسبت به سال گذشته در این است که امسال روستایی که تعداد کاندیداهای آن به حد نصاب نرسیده باشد وجود ندارد و این در حالیست که در دوره قبل در یکی از بخشهای شهرستان رزن ۷ روستا فاقد کاندیدا بودند.
وی با بیان اینکه در شهرستان رزن ۹۸ روستا دارای ۳ عضو شورا و ۱۲ روستا دارای ۵ عضو شورا خواهد بود، افزود: در روستاهای ۳ شورایی ۲۹۴ نفر و در روستاهای ۵ شورایی ۶۰ نفر انتخاب خواهند شد که در مجموع ۳۶۹ نفر در شهرستان رزن به عنوان اعضای شورا در روستاها و شهرها انتخاب خواهند شد.
فتحعلی حسینی با بیان اینکه طبق برنامه زمانبندی انتخابات نتایج تایید صلاحیت های شورای اسلامی شهر و روستا طبق نظر هیئت های نظارت در آخرین ساعات روز ۳۰ فرودین ماه اعلام خواهد شد، گفت: ملاک برای تایید صلاحیت ها قانون است.
وی ادامه داد: افرادی که در این مرحله رد صلاحیت می شوند ۳ روز مهلت دارند تا شکایت خود را به هیئت عالی نظارت استان همدان ارائه کنند.
فرماندار رزن با اشاره به اینکه طبق اصل ۶ قانون اساسی اداره امور کشور با اتکا به آراء عمومی است، اظهار داشت: در شهرستان رزن معمولا ۱۲۳ شعبه انتخابیه وجود دارد که امسال ۱۴۶ شعبه به دلیل همزمان بودن انتخابات ریاست جمهوری و شوراها پیش بینی شده است
وی عنوان کرد: تسلط به قوانین از سوی اعضای هیئت اجرایی بسیار حائز اهمیت است و در تسریع امور موثر خواهد بود.
حسینی با بیان اینکه در انتخاب نماینده فرماندار و رئیس شعبه باید دقت شود و داشتن تجربه از جمله اولویت ها است، افزود: بی طرفی از دیگر نکاتی است که باید به آن توجه داشت.
وی در پایان هیئت اجرایی را بازوی توانمند در برگزاری انتخابات دانست و گفت: افراد هیئت اجرایی باید امین مردم باشند.
مطالب مرتبط:
-
پرهیز از هرگونه تهمت و انتقادهای نادرست در انتخابات
-
ویژه برنامه روز شوراها
-
آمادگی 140 شعبه اخذ رای در اسدآباد
-
پاسخگویی مراجع رسیدگی کننده برصلاحیت داوطلبان
-
تعیین اعضای هیات اجرایی انتخابات ریاست جمهوری در ملایر
-
تایید صلاحیت داوطلبان شوراها
-
تایید صلاحیت کاندیدای انتخابات شوراهای شهر و روستا دراسدآباد
انتخاب اعضای هیات اجرایی رزن
انتخاب اعضای هیات اجرایی رزن
فرماندار رزن

اعضای هیئت اجرایی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان رزن انتخاب شدند.
فرماندار رزن در گفت و گو با ایرنا گفت: رویکرد هیئت اجرایی به عنوان افراد معتمد و امین افزایش مشارکت در انتخابات است.
فتحعلی حسینی افزود: شهرستان رزن در انتخابات مجلس دهم با 69 درصد مشارکت بیشترین سهم در انتخابات را در استان همدان به خود اختصاص داد.
وی اضافه کرد: اهالی این شهرستان در این دوره از انتخابات نیز همانند ادوار گذشته به طور حتم سهم بالای میزان حضور در پای صندوق های رای را به خود اختصاص می دهند.
فرماندار رزن بیان کرد: در راستای اجرای ماده 32 قانون انتخابات با رأی گیری 9 تن از بین معتمدان به عنوان اعضای هیات اجرایی انتخاب ریاست جمهوری در رزن انتخاب شدند.
حسینی اضافه کرد: اعضای هیات اجرایی انتخابات در رزن شامل محمدعزیزلو، حسن صالحی، رضا حبیبی، ابراهیم اکله، ایمان علی محمدی، مهدی کرمانی، علی قادری نهاد، اصغر محمدی و رضا نجفی هستند.
وی اظهارکرد: همچنین فرماندار شهرستان به عنوان رئیس هیئت اجرایی، رئیس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب و رئیس اداره ثبتاحوال شهرستان اعضای اداری هیئت اجرایی انتخابات ریاست جمهوری را تشکیل می دهند.
انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و نخستین میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی 29 اردیبهشت ماه 1396 برگزار می شود.
مطالب مرتبط:
پرداخت ۶ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به جویندگان کار در رزن
پرداخت ۶ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به جویندگان کار در رزن
فرمانده سپاه ناحیه رزن عنوان کرد:

فرمانده سپاه ناحیه رزن گفت: طی سال گذشته بیش از ۶ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به جویندگان کار در شهرستان رزن پرداخت شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ابوالفضل برات زاده در بازدید از طرح های اقتصاد مقاومتی شهرستان رزن با بیان اینکه اشتغال زایی یکی از مهمترین دغدغه های رهبر انقلاب و بسیج سازندگی است، گفت: طی سال گذشته در زمینه اشتغال زایی و پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی بیش از ۴۵ کارگاه با بیش از ۸ میلیارد ریال تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند که از این تعداد ۳۷ کارگاه موفق به اخذ تسهیلات شده است.
وی با اشاره به اینکه بسیج سازندگی برای متقاضیانی که فاقد مدرک مهارتی بودند نیز با هماهنگی اداره جهاد کشاورزی، مرکز فنی حرفه ای و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی شهرستان نسبت به برگزاری کلاس های آموزشی اقدام کرده است، افزود: در پایان هر دوره برای شرکت کنندگان گواهی مهارتی صادر می شود که در طول سه سال گذشته بیش از ۷۸۰ نفر در این دوره ها شرکت کرده اند.
فرمانده سپاه ناحیه رزن از پرداخت بیش از ۶ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به جویندگان کار طی سال گذشته خبرداد و گفت: طی سال گذشته به ۳۷ کارگاه، تسهیلات اشتغال پرداخت شده است.
وی عنوان کرد: برای ۸۸ نفر نیز به صورت مستقیم از طریق پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی صورت گرفته است.
وی عنوان کرد: تسهیلات در زمینه های پرورش دام سبک و سنگین، پرورش قارچ، پرورش زنبور عسل، پرورش مرغ بومی، پرورش ماکیان، کشت محصولات گلخانه ای، کشت زعفران، صنایع دستی و خیاطی به متقاضیان پرداخت شده است.
امام جمعه شهرستان رزن نیز اقتصاد مقاومتی را یکی از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری برشمرد و گفت: بسیج و سپاه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رفع محرومیت در جامعه اسلامی و همچنین در راستای مقابله با تهدیدات دشمنان در عرصه ایجاد اشتغال و اقتصاد مقاومتی وارد میدان شده و در این ماموریت به توفیقات روزافزون دست پیدا کرده است.
حجت الاسلام سید عبدالعظیم مولازاده برگزاری اردوهای جهادی هجرت و خدماترسانی به محرومین، اجرای پروژههای محرومیتزدایی و برنامههای اقتصاد مقاومتی را از مهمترین رسالتهای بسیج سازندگی عنوان کرد و اظهار داشت: درهمین راستا پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی در کنار آموزش مهارت کار جویان در حمایت از ایجاد اشتغال نقش بسزایی دارد.
حجت الاسلام مولازاده عنوان کرد: با توجه به اینکه حمایت و ایجاد طرح های اقتصاد مقاومتی در ایجاد اشتغال پایدار بسیار موثر است راه اندازی این نوع طرح ها علاوه بر اشتغال پایدار موجب افزایش تولیدات داخلی و عدم وابستگی کشور به بیگانگان خواهد شد.
وی کمک به دولت در اجرای طرح عظیم توسعه بخش کشاورزی، ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید و کارآفرینی، مردمی کردن اقتصاد مقاومتی، کمک به معیشت خانوارهای روستایی، افزایش سرانه تولید روستایی و ایجاد تعادل و کنترل بازار عرضه و تقاضا را از اهداف اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی برشمرد.
مطالب مرتبط:
همایش خیرین مدرسه ساز رزن
همایش خیرین مدرسه ساز رزن
همایش خیرین مدرسه ساز رزن با هدف قدردانی از خیرین و جذب مشارکت های مردمی برگزار شد.
مطالب مرتبط:
برگزاری مسابقات اسبدوانی در رزن
برگزاری مسابقات اسبدوانی در رزن
هیئت سوارکاری استانهمدان

یک دوره مسابقات اسبدوانی در رزن برگزار شد.
رئیس هیئت سوارکاری استانهمدان گفت: یک دوره مسابقه اسبدوانی ویژه اسبهای نژاد عرب در شهرستان رزن برگزار شد.
وحید برقعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری مسابقات اسبدوانی در رزن اظهار داشت: یک دوره مسابقه اسبدوانی با استقبال بیش از ۲۲ هزار نفر از علاقهمندان به این ورزش و مسئولان استانی در شهرستان رزن برگزار شد.
وی افزود: این مسابقات با شرکت ۴۰ سر اسب به همراه سوارکاران و باهدف ایجاد شورونشاط بین مردم در روستای کرفس رزن در ۴ کورس برگزار شد.
رئیس هیئت سوارکاری استانهمدان با اشاره به نتایج این مسابقات بیان کرد: در پایان اسب طوفان با سوارکاری موسی نوری، اسب غبار با سوارکاری مجتبی کمالیان و اسب عرب با سوارکاری سید محمد حسینی مقام اول را کسب کردند.
برقعی عنوان کرد: همچنین اسب کارلوس با سوارکاری اسدالله رضایی مقام دوم و اسب پوریا با سوارکاری سعید شیرینی مقام سوم را از آن خود کردند.
وی با اشاره به پتانسیل سوارکاران همدانی گفت: طی ۲۲ سال گذشته سابقه نداشته که سوارکاران همدانی به مسابقهای بروند و دستخالی از این مسابقات برگردند و صاحبمقامی نشوند.
رئیس هیئت سوارکاری استانهمدان عنوان کرد: در سالهای گذشته سرمایهگذاری زیادی برای این ورزش در همدان صورت گرفته و بخش خصوصی از هیچ تلاشی برای توسعه این ورزش فروگذار نبوده است.
مطالب مرتبط:
برگزاری ۳۰ برنامه فرهنگی در قالب آیینهای بومی و محلی در رزن
برگزاری ۳۰ برنامه فرهنگی در قالب آیینهای بومی و محلی در رزن
میراث فرهنگی رزن عنوان کرد:

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رزن گفت: ۳۰ برنامه فرهنگی در قالب آیینهای بومی و محلی طی ایام نوروز امسال در شهرستان رزن برگزار می شود.
حمیدرضا زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز دوره های آموزش صنایع دستی در شهرستان رزن خبر داد و گفت: در راستای ترویج صنایع دستی دوره های آموزشی در شهرستان رزن با سهمیه ۲۰۰۰ نفر آغاز شده است.
وی اظهار داشت: دوره ها در دو مرحله مقدماتی و تکمیلی با ۱۰۰ ساعت آموزش حضوری در روستاهای شهرستان برگزار می شود.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رزن آشنایی جوانان و علاقمندان با رشته های مختلف صنایع دستی و ایجاد بستر مناسب برای اشتغال و کارآفرینی و انتقال فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی نهفته در صنایع دستی را ازجمله اهداف برگزاری این دوره ها عنوان کرد.
وی عنوان کرد: شرکت در دوره برای کارآموزان رایگان بوده و پس از اتمام دوره و اخذ آزمون، گواهی مهارت صادر خواهد شد.
زارعی پرداخت تسهیلات برای اشتغال زایی و طرح های حمایتی مانند حضور در نمایشگاه ها، صدور مجوزهای تولید، استفاده از بیمه تامین اجتماعی و موارد دیگر را از جمله مزایای شرکت در دوره ها و دریافت گواهی مهارت برشمرد.
وی با بیان اینکه سرانه آموزش برای هر نفر در هر دوره ۵ میلیون ریال است که از اعتبارات استانی هزینه می شود، اظهار داشت: دوره ها با توازن بخشی از روستای «نیر» آغاز شده و رشته های قلمزنی روی مس، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، مینا کاری، برند سازی و فروش محصولات و رشته های دیگر را شامل می شود.
حمیدرضا زارعی یادآور شد: توازن بخشی در هر سه بخش مرکزی، قروه درجزین و سردرود انجام خواهد شد.
وی در خصوص برنامه های عید نوروز نیز خاطرنشان کرد: ۳۰ برنامه فرهنگی در قالب آیین های بومی و محلی عید نوروز امسال در شهرستان رزن برگزار می شود.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رزن با عنوان اینکه رزن رتبه دوم خدمات سفر را در استان همدان داراست، اظهار داشت: شهرستان رزن در بین شهرستان های استان در بحث ارزیابی ارائه خدمات سفر حائز رتبه دوم در استان است.
مطالب مرتبط:
پیش بینی ۵ مرکز فروش میوه شب عید در شهرستان رزن
پیش بینی ۵ مرکز فروش میوه شب عید در شهرستان رزن
رئیس تعاون روستایی رزن

رئیس تعاون روستایی رزن از پیش بینی ۵ مرکز فروش میوه شب عید در شهرستان رزن خبر داد.
نعمت الله کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سازمان تعاون روستایی رزن وظیفه تنظیم بازار میوه را در شهرستان بر عهده دارد، گفت: در صورتی که بازار از تعادل خارج شود میوه بیشتری را به بازار تزریق خواهیم کرد تا قیمت میوه به تعادل اولیه بازگردد و مردم در خرید میوه با مشکل مواجه نشوند.
وی با اشاره به پیش بینی ۵ مرکز فروش میوه شب عید در شهرستان رزن اظهار داشت: در رزن ۲ محل و در قروه درجزین، شاهنجرین و سردرود هرکدام یک محل برای فروش میوه شب عید پیش بینی شده است.
رئیس تعاون روستایی شهرستان رزن از عرضه ۸۰ تن میوه شب عید با هدف تنظیم بازار در این شهرستان خبرداد و اظهار داشت: طی سال جاری همچون سال گذشته ۵۰ تن پرتقال و ۳۰ تن سیب درختی و در مجموع ۸۰ تن میوه شب عید به نرخ دولتی در پایگاههای عرضه مستقیم میوه شهرستان رزن توزیع میشود.
وی افزود: طی سال گذشته نیز ۸۰ تن سیب و پرتقال در شهرستان رزن توزیع شد.
کریمی عنوان کرد: تنظیم بازار به عرضه و تقاضا بستگی دارد و بعضی مواقع عرضه و تقاضا با کمبودهایی مواجه می شود که باید هرچه سریعتر نسبت به تهیه اقلام مورد نیاز اقدام کرد تا بازار دچار کمبود اقلام مورد نیاز مردم نشود.
وی عنوان کرد: علاوه بر توزیع میوه، برنج و گوشت سفید و قرمز نیز در سطح شهرستان رزن توزیع می شود.
وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته ۱۰تن گوشت سفید، ۴۰ تن گوشت قرمز و۲۰ تن برنج با هدف تنظیم بازار در فروشگاهای زیر نظر تعاون روستایی توزیع شده است، اظهار داشت: در سالجاری نیز ۲۵ تن برنج هندی و ۳۸تن گوشت سفید و قرمز در مراکز توزیع شبکه تعاون روستایی شهرستان رزن عرضه خواهد شد.
مطالب مرتبط:
-
بازرسی از واحدهای صنفی رزن
-
پرداخت ۱۰۰ درصدی مطالبات جوکاران در استان همدان
-
تاخیر بیشتر از حد انتظار بدهی گندم کاران
-
توزیع بین از ۵ هزار تن آرد توسط شبکه تعاون روستایی همدان
-
فعالیت تعاونی های روستایی در زمینه توانمند سازی بانوان کشور
-
خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان همدانی تا کنون
-
توزیع میوه شب عید با قیمت مصوب
-
توزیع lمناسب میوه شب عید در سطح استان
فعالیت ۶۵ کانون فرهنگی هنری مساجد در شهرستان رزن
فعالیت ۶۵ کانون فرهنگی هنری مساجد در شهرستان رزن
شورای فرهنگ عمومی شهرستان رزن

فرماندار رزن از فعالیت ۶۵ کانون فرهنگی هنری مساجد در شهرستان رزن خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، فتحعلی حسینی در شورای فرهنگ عمومی شهرستان رزن با بیان اینکه گسترش و ترویج فعالیت های قرآنی از جمله اهداف این شورا به شمار می رود، گفت: ظرفیت های شهرستان در تمام زمینه ها باید اطلاع رسانی شود.
وی توجه به قرآن را امری ضروری دانست و اظهار داشت: بخش عمده ای از آسیب های اجتماعی و خانوادگی با گسترش قرآن مرتفع می شود.
فرماندار رزن با اشاره به اینکه در شهرستان رزن ۶۵ کانون فرهنگی هنری مساجد فعال است، یادآور شد: طی سالجاری مبلغ ۳۰ میلیون تومان به کانون های فعال شهرستان کمک مالی صورت گرفته است
وی ۱۴ مورد دستور کار با ۴۰ مصوبه را حاصل برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی طی سالجاری عنوان کرد.
امام جمعه رزن نیز با بیان اینکه در جلساتی که امام جمعه مسئولیت آن را عهده دار است حساسیت ویژه لحاظ می شود، افزود: باید در این جلسات راهکارها ارائه و مصوبات به صورت ویژه پیگیری شود.
حجت الاسلام سید عبدالعظیم مولازاده عنوان کرد: باید شاهد اثرات عملی جلسات در جامعه و خانواده باشیم.
حجت الاسلام مولازاده اظهار داشت: باید تغییرات از مدیران شروع شود و اگر گفته می شود برنامه ای در خانواده ها اجرا شود ابتدا باید آن برنامه را در خانه های خود اجرا کنیم.
وی عنوان کرد: قبل از برگزاری نمایشگاه ها باید فرهنگ کتابخوانی در خانواده ها نهادینه شود و فرهنگ کتابخوانی را باید از کودکان آغاز کرد.
حجت الاسلام مولازاده با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآن خوانی در جامعه اظهارداشت: مهمترین راه گسترش فرهنگ قران خوانی در جامعه استفاده از ظرفیت مدارس است که می توان با برگزاری محافل انسی با قران در مدارس و ایجاد انگیزه در بین دانش آموزان گامی موثر در گسترش فرهنگ قرآنی جامعه برداشت.
وی با بیان اینکه آمادگی حمایت از ایده های فرهنگی را داریم، گفت: گزارش ها را کنار بگذارید و به صورت عملی اقدام و اثرات آن را در جامعه بررسی کنید و در صورتی که تاثیر داشت آن را بازگو کنید.
امام جمعه قروه درجزین نیز دروغ، خیانت و بداخلاقی ها را نشات گرفته از عدم آشنایی با قرآن عنوان کرد و افزود: باید قرآن در متن زندگی مردم قرار گیرد.
محمدرضا محمدی سبزواری اظهار داشت: گاهی آمار و ارقام در کشور تصنعی است لذا باید آمارها و ارقام را به واقعیت نزدیک کنیم و باید آمار و ارقام در سفره ها و خانواده ها نمود داشته باشد.
محمدی سبزواری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: باید تورم با جیب مردم محاسبه شود.
مطالب مرتبط:
برگزاری ۸۵ کلاس آموزشی پیشگیری از اعتیاد در رزن
برگزاری ۸۵ کلاس آموزشی پیشگیری از اعتیاد در رزن
فرماندهی انتظامی رزن

فرماندهی انتظامی رزن از برگزاری ۸۵ کلاس آموزشی پیشگیری از اعتیاد طی سالجاری در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ داود علی بخشی در شورای هماهنگی مواد مخدر رزن با اشاره به برگزاری ۸۵ مورد کلاس آموزشی پیشگری از اعتیاد طی سالجاری گفت: تداوم اطلاع رسانی موجب افزایش همکاری مردم و پلیس خواهد بود.
وی با بیان اینکه فقط نیم درصد جرائم استان همدان در شهرستان رزن رخ می دهد، افزود: این در حالیست که شهرستان رزن ۷ درصد جمعیت استان همدان را تشکیل می دهد.
فرمانده انتظامی رزن از افزایش ۱۴۹ درصدی انواع کشفیات مواد مخدر در سالجاری خبر داد و گفت: در بحث مواد مخدر با توجه به وجود مشکلات عدیده از ظرفیت های موجود نهایت استفاده صورت گرفته است.
وی برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس را در برخورد با قلیان و اعتیاد بسیار تاثیر گذار عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به بافت سنتی رزن باید در سال های آینده در زمینه مبارزه با مواد مخدر در این شهرستان دوران طلایی را رقم زد.
سرهنگ علی بخشی ادامه داد: ارائه آموزش و اطلاع رسانی به خانواده ها از اولویت های نهادینه ساختن فرهنگ حذف و جمع آوری قلیان ها است.
سرهنگ داود علی بخشی یادآور شد: وقتی فعالیت ها نتیجه بخش خواهد شد که همه با هم به سمت مبارزه با اعتیاد حرکت کنیم.
وی اظهار داشت: ارزشمندترین کار افزایش آگاهی مردم است که به تبع آن آسیب پذیری کاهش خواهد یافت.