-
1 sobh-5.jpg
-
محله 7 (Copy)-3.jpg
-
مثبت 6 (Copy)-4.jpg
-
موج1 (Copy)-4.jpg
-
عمومی (Copy)-1.jpg
-
دریچه 7 (Copy)-7.jpg
-
نمایش رادیویی -آهنگ انقلاب
-
نمایش رادیویی - آلبوم عکس
-
نمایش 2 (Copy).jpg
-
صبح عالی 1399/11/01
-
مثبت بی نهایت 1399/10/29
-
صب-51.jpg
-
صب-50.jpg
-
جمعه ظهور 1399/11/03
-
صب-49.jpg
-
شوچره1399/11/05
-
صب-48.jpg
-
خبر شبانگاهی1399/11/05
-
صب-47.jpg
-
باغ ترانه 1399/11/05
بیرون آوردن ژله از ظرف
بیرون آوردن ژله از ظرف
اول از همه لازمه چند نکته رو در مورد درست کردن ژله بگوییم ۱.بهترین قالب برای ژله قالب پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست ۲.برای بهتر شده حالت ژله پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید ۳.برای سهولت در بیرون آوردن ژله میتونید کف قالب رو قبل از ریختم مایع ژله چرب کنید ۴.موقع بیرون آوردن زله از دو روش میشه استفاده کرد…آب گرم و سشوار…. که قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر وقتی قراره ژله رو در ظروف تک نفره آماده و در همون ظروف هم سرو کنیم خیلی حساسیتی روی شلی و سفتی ژله نداریم،اما اگر قرار باشه ژله توی قالب آماده بشه و بعد به ظرف سرو منتقل بشه حتما باید از یه قوام و سفتی معقولی برخوردار باشه. برای برش و سرو انواع ژله به نکات زیر توجه کنید: برای خارج کردن ژله از قالب و منتقل کردن به ظرف سرو(به استثنای ژله شیر عسلی) کافیه قالب ژله رو چند دقیقه تو ظرفی که آب گرم توش هست نگه دارید و بعد چند تکون کوچیک به قالب بدید و ظرف سروتون رو بزارید رو دهنه قالب و قالب رو برگردونید توش.ممکنه لازم باشه این کار رو دو یا سه بار انجام بدید.توصیه میکنم یکساعت قبل از زمان پذیرایی ژله رو از قالب خارج کنید،چون ممکنه در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل بشه و لازم باشه مدتی توی یخچال بمونه تا فرم اولیه خودش رو به دست بیاره. صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکستون خراب میشه).وقتی میخواید توی ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله رو تو ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله رو از قالب در بیارید،بزارید چند دقیقه بیرون بمونه و بعد ظرف سرو رو بزارید رو دهنه قالب و قالب رو در حال تکون تکون دادن برگردونید توی ظرف. همیشه یه لیوان آب دم دستتون باشه و کاردی رو که باهاش ژله هاتون رو برش میزنید مرتب خیس کنید و از برشهای زیبا و راحتی که به ژله هاتون میزنید لذت ببرید. کف ظرف سرو ژله رو قبل از منتقل کردن ژله به اون کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا بشن.
مطالب مرتبط:
-
نحوه نگهداری از مربا
-
نگهداری از شمع
-
نحوه پاک کردن و از انجماد درآوردن مرغ و ماهی
-
نحوه نگهداری و پختن برنج و حبوبات
-
نحوه نگهداری آبلیمو و آبغوره
-
نحوه درست کردن ترشی و جلوگیری از کپک آن
-
نگهداری از سیب زمینی و پیاز
-
نگهداری از چرخ گوشت
-
کفش زنانه چه ویژگی هایی باید داشته باشد
-
آنچه در مورد کفش باید دانست
-
از بین بردن لکه های چربی روی سفره و ظروف و لباس