جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۷ فروردین ۱۳۹۹

اسلایس مربا - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

اسلایس مربا

Loading the player...

دانلود

آرد 3 پیمانه کره و روغن جامد 175 گرم شکر 1 پیمانه تخم مرغ یک عدد زرده تخم مرغ 2 عدد شیر نصف لیوان وانیل یک سوم قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری مارمالاد میوه یک پیمانه ابتدا کره و روغن را بادور کند هم زن می زنیم بعد َکر راهم مخلوط کرده و هم می زنیم بعد زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم تا یکنواخت شود شیر را هم اضافه کرده و شرئوع می کنیم آرد را کم کم به مواد اضافه کمی کنیم و هم می زنیم تا یک خمیر یکنواخت بدست بیاد یک سینی فلزی را چرب کرده و دو سوم خمیر را در آن پهن می کنیم بصورت یکدست و بعد مارمالاد را هم به قطر نیم سانت بطور یکنواخت روی خمیر پهن می کنیم . بعد خمیر باقیمانده را به صورت نوار درآورده و بصورت حصیری روی مارمالاد قرار می دهیم یک عدد زرده تخم مرغ را با مقداری وانیل هم می زنیم و با قلمو روی نوارها می کشیم و شیرینی را داخل فر قرار می دهیم .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک