جهش تولید | پنج‌شنبه، ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

گراتن مرغ - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

گراتن مرغ

Loading the player...

گراتن مرغ مواد لازم: سینه مرغ پخته شده یک عدد،سیب زمینی متوسط چهار عدد،پنیر پیتزا 400 گرم،قارچ ورقه ورقه شده 250 گرم،پیاز تفت داده شده سه قاشق سوپخوری،ذرت و نخود سبز پخته شده یک و نیم لیوان ،فلفل دلمه ای رنگی سه عدد متوسط،روغن مقداری طرز تهیه: سینه مرغ را پخته و ریشه ریشه یا نگینی می کنیم.اگر فر دارید داخل ظرف کمی روغن ریخته سینه مرغ را ته ظرف ریخته سپس سیب زمینی حلقه و سرخ شده را رویش می گذاریم بعد مقداری قارچ را تفت داده و پیاز سرخ شده و ذرت سرخ شده و پیاز نگینی را با هم مخلوط کرده روی مواد داده و یک لایه پنیر رویش ریخته و آب رویش اسپری کنید و روی طبقه وسط فر قرار دهید.وقتی پنیر پیتزا آب شد فویل را برداشته و فر بالا را روشن کنید و 5 تا 7 دقیقه تا طلایی شود.اگر فر ندارید کف ظرف سیب زمینی ریخته و سپس بقیه مواد را اضافه می کنیم سپس روی آن فویل بکشید و روی گاز بگذارید. سپس برش دهید.

عوامل :

کارشناس آشپزی:خانم گوهریان

صدابردار:آقای جلیل عربی

ادیتور:مریم آخوندی



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک