جهش تولید | شنبه، ۲۷ دی ۱۳۹۹

نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

محتوا با برچسب انواع سوپ.

سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات


دانلود

تهیه یک سوپ عالی مقوی با گوشت و انواع سبزیجات



سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی


Loading the player...

دانلود

تره فرنگی 3 ساقه متوسط سیب زمینی 400 گرم کرفس یک پیمانه فلفل دلمه ای قرمز یک دوم پیمانه گشنیز و جعفری خورد شده یک پیمانه کره یک قاشق غذا خوری خامه یک دوم پیمانه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم آب مرغ به میزان لازم طرز تهیه : کره را در ماهیتابه آب می کنیم تره فرنگی را که به صورت حلقه های نازک خورد کردیم تفت می دهیم کرفس را هم ریخته و باز تفت می دهیم و سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را هم اضافه می کنیم و بعد سیب زمینی را اضافه می کنیم و بعد فلفل سیاه و نمک را اضافه و آب مرغ را هم می ریزیم . در قابلمه را می گذاریم تا کرفس ها پخته شود و همه مواد نرم شوند حال گشنیز وجعفری را به مواد اضافه می کنیم . تا ده دقیقه بعد خامه را به مواد اضافه می کنیم .و بعد از مخلوط شدن خامه سوپ را از روی شعله برداشته و سرو می کنیم .



سوپ ایلند

سوپ ایلند


دانلود

ماست چکیده یک پیمانه برنج نیم دانه ایرانی یک دوم پیمانه تخم مرغ یک عدد دو عدد عصاره مرغ کره 50 گرم آرد یک قاشق غذا خوری نعنا خشک مقداری عصاره مرغ را به آب اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و برنج شسته شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا نرم شود در ظرفی آرد و تخم مر غ و ماست را باهم خوب مخلوط می کنیم و هم می زنیم اگر از ماست ترش استفاده کنیم طعم بهتری می دهد حال وقتی برنج نرم شد کم کم به ماست اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا جا بیفتد در ماهیتابه کره را آب می کنیم زیر گاز را خاموش می کنیم و نعنا خشک را در آن می ریزم و سوپ را با آن تزئین می کنیم .



سوپ ترکی

سوپ ترکی


Loading the player...

دانلود

مواد لازم برنج نیم دانه یک دوم پیمانه آرد یک دوم پیمانه ماست دو پیمانه 50 گرم کره مقداری عصاره مرغ یک قاشق چای خوری نعنای خشک شده یک عدد تخم مرغ برنج را با آب می گذاریم حدود نیم ساعت بپزد تا نیم پز شود سپس عصاره مرغ را هم به آن اضافه می کنیم . در ظرف دیگری ماست و آرد را باهم مخلوط می کنیم و حسابی هم می زنیم تا با هم مخلوط شود تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و باز هم می زنیم .بعد کم کم از برنج به ماست اضافه می کنیم تا ماست با برنج ما هم دما شود . بعد همه را مخلوط می کنیم و ده دقیقه به آن زمان می دهیمبا شعله کم تا سوپ به غلظتی که می خواهیم برسدکره را داغ می کنیم و نعنا را داخل آن می ریزیم و نعنا داغ را برای تزیین آش استفاده می کنیم . نوش جان



محتوا با برچسب انواع سوپ.

هیچ نتیجه ای وجود ندارد