جهش تولید | شنبه، ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

محتوا با برچسب دسر.

ژله با آبمیوه طبیعی

ژله با آبمیوه طبیعی


دانلود

مواد لازم آبمیوه طبیعی 2 لیوان – پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری– خامه یک پیمانه طرز تهیه آب پرتقال را می گیریم و آن را شیرین می کنیم در حدی که از ذائقه هر فرد شیرین تر باشه پودر ژلاتین را با سه قاشق غذا خوری آب روی حرارت کتری بن ماری می کنیم سپس آب پرتقال شیرین شده را با ژلاتین بن ماری شده مخلوط می کنیم خامه را کمی حرارت می دهیم تا آب شود و به مواد اضافه می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم مواد را در ظرف ریخته و در یخچال می گذاریم



دسر لرزونک

دسر لرزونک


دانلود

نشاسته ی گل یک پیمانه گلاب یک پیمانه شیر سرد چهار پیمانه شکر یک پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری زعفران آبکرده پودر کاکائو به مقدار لازم طرز تهیه دسر لرزونک نشاسته رو با شیر و گلاب مخلوط کنین و با چنگال هم بزنین تا نشاسته کاملا آب بشه و هیچ ناخالصی نداشته باشه. شکر و وانیل رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین تا شکر داخل موادتون حل بشه. مایه تون رو به سه قسمت تقسیم کنین…به اولی دوقاشق سوپخوری زعفران آبکرده ی غلیظ ، به دومی یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو که با دوقاشق غذاخوری آبجوش مخلوطش کردین اضافه کنین و سومی رو هم بذارین ساده بمونه. یکی از رنگها روبه دلخواهتون بذارین روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه و نشاسته هم پخته بشه(به غلظت ماست چکیده). توی قالبتون بریزین و بذارین یخچال. بعد برین سراغ دومی …دومین و سومین رنگ رو هم به همین ترتیب درست کنین و توی قالب بریزین. حدودا دوساعت بذارین توی یخچال بمونه تا کاملا خنک بشه. بعد بیرون بیارین و داخل ظرفتون برگردنین. با یکی دوتا تکون ساده به راحتی بیرون میاد می تونید ظرفتون رو خیس کنین و داخل فریزر قراربدین. نشاسته خیلی خیلی راحت از ظرف جدا میشه .امیدوارم که درست کنین و خوشتون بیاد.



یخ های تزئینی با تخم شربتی و خاکشیر

یخ های تزئینی با تخم شربتی و خاکشیر


Loading the player...

دانلود

تخم شربتی یک قاشق غذا خوری خاکشیر یک قاشق غذا خوری عرق بیدمشک یا گلاب یا بهارنارنج در ایجا از قالب سلیکونی استفاده کردیم تا یخها طرح گل دربیاید تخم شربتی را پاک کرده و با کمی آب آن را می شوریم و هم می زنیم سپس آن را در الک می شوریم . خاکشیر را هم خوب می شوریم . از الک هایی که مش ریزی دارند برای شستن تخم شربتی و خاکشیر استفاده می کنیم از عرقیجات خوشبو استفاده می کنیم می تونیم از عرق بید مشک یا گلاب و یا حتی آبلیمو استفاده کنیم و حتی بعضی ها از شکر هم استفاده می کنند . تخم شربتی شسته شده را خیلی آبکی نمی کنیم چون تخم شربتی ته نشین می شود و در یخ زیبا نمی شود بعد که در قالب پرکردیم آن را داخل فریزر قرار می دهیم و در پارچ نوشیدنی از آن استفاده می کنیم .



ژله تصویری

ژله تصویری


Loading the player...

دانلود

مواد لازم: بستنی وانیلی…………………………… نصف لیوان پودر ژله آلوئورا………………………….. 1 بسته رنگ خوراکی………………………مقداری آب …………………………………….1 لیوان کاغذ a4 قلموی ریز طرزتهیه: با این آموزش میتوانید نوشته یا عکس مورد علاقه خود را روی ژله پیاده کنید قبل از شروع کار باید به این نکته توجه کنید که میزان مواد لازم که در آموزش ذکر شده است بسته به اندازه و بزرگی ظرف شما تغییر میکند پس قبل از هر چیز باید ظرفی که میخواهید ژله تصویری را در آن درست کنید پر از آب کنید تا متوجه شوید ظرف شما را چند لیوان آب پر میکند و با استفاده از این نکته که برای هر بسته ژله ما به یک لیوان آب داغ و یک لیوان اب سرد نیاز داریم بسته های ژله را تهیه کنید .در این آموزش چون ما به یک ژله پایه به رنگ سفید نیاز داشتیم به جای 1 لیوان آب سرد از نصف لیوان بستنی (هر یک بستنی لیوانی تقریبا ۱۰۰ گرم میباشد) استفاده کردیم .اگر بستنی در دسترس شما نبود میتوانید شیرولرم را جایگزین بستنی کنید یا اینکه در صورت تمایل به جای ژله آلورا از ژله مورد نظر خود استفاده کنید تا ژله پایه رنگی داشته باشید ابتدا1 بسته ژله آلورا را با 1 لیوان آب داغ حل کنید بعد از این که پودر ژله در آب حل شد بستنی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ریختن در ظرف .ظرف را به مدت۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل ژله بسته شود و بعد از آن ژله را در ظرف مورد نظر برای سرو برگردانید برای راحتی کار قبل از برگرداندن. یک ظرف پر از آب داغ که بزرگتر از ظرف شما است را کنار دست خود قرار دهید و ظرف ژله را برای چند ثانیه در آن قرار دهید حباب های آب اطراف ژله که افتاد ژله را برگردانید با این روش ظرف ژله شما قبل از کار نیاز به چرب کردن یا روش های دیگر ندارد فقط باید مواظب بود که بیشتر از چند ثانیه در آب نگه ندارید که ژله اب نشود .بعد از این که ژله را در ظرف مورد نظر برای سرو برگردانید حتما ژله را به مدت ۳ ساعت در یخجال قرار دهید تا روی ژله کاملا خشک شود و برای نقاشی یا نوشتن روی ژله حاضر شود .در مدت زمانی که ژله پایه در یخچال قرار دارد باید مراحل زیر را انجام دهید . ابتدا نوشته یا عکس مورد نظر را با مداد روی کاغذ بکشید و بعد از آن با یک خودکار طرح را پررنگ کنید و تا با فشار دادن خودکار و کشیدن. پشت کاغذ طرح منتقل شود((در عکس پایین من این کار را انجام دادم ولی در عکس زیاد مشخص نیست که با فشار دادن خودکار و کشیدن طرح. طرح پشت کاغذ منتقل میشود ) چون ما به پشت کاغذ نیاز داریم وقتی طرح به پشت کاغذ منتقل شد با استفاده از یک قلموی ریز و رنگ خوراکی طرح را روی کاغذ بکشید و کاغذ را به مدت ۳ ساعت کناری قرار دهید تا رنگهای اضافه طرح ما خشک شود .بعد از این که ژله پایه حاضر شد حالا نوبت این است که طرح خود را روی ژله منتقل کنید .برای این کار کاغذ را به آرامی روی ژله قرار دهید و کمی با دست به کاغذ فشار دهید تا طرح به ژله منتقل شود. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید



ژله ترکیبی

ژله ترکیبی


Loading the player...

دانلود

مواد لازم پودر ژله آلوئه ورا 3 بسته ژله با طعم و رنگ دلخواه 2 بسته بستنی وانیلی به مقدار لازم ابتدا ژله را با ۱ لیوان آب جوش روی حرارت بسیار کم هم می زنیم تا کاملاً شفاف شود، سپس از روی حرارت برداشته و بستنی وانیلی اضافه کرده و هم می زنیم و داخل قالب ریخته، داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب ببندد. سپس ژله آبی را نیز با ۱ لیوان آب جوش روی حرارت ملایم قرارمی دهیم و بعد از شفاف شدن از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کاملاً سرد شود.سپس بستنی را که به دمای محیط رسیده به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیمتا یکدست شود. داخل یخچال قرار می دهیم(دقت داشته باشید که برای تهیه ژله بستنی فقط ۱ لیوان آب جوش استفاده می کنیم)، ژله بستنی در عرض نیم ساعت می بندد. بعد از اینکه زله ها گرفت آنها را قالب می زنیم و در کف ظرف اصلی می چنیم و بیست دقیقه در فریزر قرار می دهیم بعد یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش ویک لیوان یخ استفاده می کنیم و بعد در ظرف می ریزیم ودر یخچال قرار می دهیم برای اینکه از قالب جدا کنیم .ظرفی را پر از آب ولرم کرده و قالب را داخل آن قرار می دهیم، بعد از اینکه لبه های ژله جدا شد داخل ظرف مورد نظر بر می گردانیم.



ژله تزریقی -گل رز

ژله تزریقی -گل رز


Loading the player...

دانلود

مواد لازم: ۱ بسته ژله آلوورا یا ۱ بسته پودر ژله یک لیوان آب سرد یک لیوان آب داغ رنگ خوراکی خامه صبحانه سرنگ دستور تهیه: ژله آلوئه ورا را با آب حل میکنیم و میزاریم روی بخار کتری و هم میزنیم تا کاملا حل شه سپس میریزیم توی یک کاسه شیشه ای یا ظرف بیرنگ گود مانند کاسه (ظرفتون طرح و برجستگی نداشته باشه و کاملا شفاف باشه ) ظرف را میذاریم داخل یخچال ۴ الی ۵ ساعت تا کامل ژله فرم بگیره. توی این مرحله واسه ایجاد کردن برگ و گل و اشکال دیگه داخل ژله از مواد مختلفی میتونیم استفاده کنیم مانند : ۱ قاشق غذاخوری خامه + ۱ قاشق غذاخوری شیر + کمی رنگ خامه + رنگ خوراکی ژله حل شده + شیر + رنگ خوراکی رنگ های مختلف موردنظر را در ظرف های جداگانه آماده میکنیم همه فرو رفتن ها باید از یک نقطه یعنی همون مرکز یله باشه فقط شیب دار میشه و وسیع ( به استثنا بعضی اشکال ) خامه را به روش فوق با مقدار بیشتری با رنگ دلخواه میکشیم سپس سرنگ را از کنارپرچم فرو می کنیم و شروع میکنیم باید توی ذهنتون شکل گلبرگ را تصور و مجسم کنید سرنگ رو با زاویه کم فرو میکنیم تو ژله و یه کم به سمت مرکز ظرف یعنی فشار میدیم تا کمی جا باز شه خامه را تزریق میکنیم کنار گلبرگمون باید یه گلبرگ دیگه مانند همون قبلی با همون مقدار شیب و زاویه درست و خامه را تزریق میکنیم. به این صورت ادامه داده تا ردیف اول گلبرگ ها تکمیل بشه خامه های اضافی روشو با یه دستمال تمیز پاک میکنیم ردیف بعدی گلبرگ ها با شیب و زاویه بیشتر شروع میکنیم که هم فاصله با گلبرگهای ردیف اول داشته باشه هم حجم گل رعایت بشه و گلبرگها ردیف دوم را مابین گلبرگهای ردیف اول میزنیم تاکید میکنم با زاویه بیشتر از قبل . از خامه سبز برای برگها استفاده میکنیم



دسر زعفرانی

دسر زعفرانی


Loading the player...

دانلود

شیر یک لیوان خامه 100 گرم شکر 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری این دسر طعم و مزه بستنی های زعفرانی را می دهد شیر را با پودر ژلاتین مخلوط می کنم و آن را بن ماری می کنیم خامه و شکر را هم با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب شود بعد شیر و ژلاتین را با خامه و شکر مخلوط می کنیم و زعفران آب شده را هم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و سپس آن را داخل یخچال قرار می دهیم .



ژله تزریقی -گل سوزنی

ژله تزریقی -گل سوزنی


Loading the player...

دانلود

مواد اولیه : پودر ژله به میزان لازم (آلوئه ورا) خامه به میزان لازم رنگ خوراکی به میزان لازم طرز تهیه: برای تهیه ژله تزریقی حتما باید از ظرف شفاف استفاده بشه که میتونه شیشه ای یا یک بار مصرف شفاف باشه که به نظر من بهتره از یک بار مصرف شفاف استفاده کنید تا راحت تر از قالب جدا بشه!در ابتدا ظرفتون رو با آب سرد بشورید و ۵تا۱۰۰دقیقه داخل فریزر قرار بدید.بعد خارجش کنید و کاملا چربش کنید البته با روغن مایع! هر بسته ژله آلوئه ورا رو با ۱لیوان آب جوش مخلوط کنید و داخل مایکروویو بذارید یا به روش بنماری کاملا مخلوط کنید تا ذره اضافی داخلش نباشه و بعد ۲سوم لیوان آب سرد سرد بهش اضافه کنید و بعد مخلوط کنید و ۴تا۵ ساعت بذاریدش داخل یخچال اگه زمان کمتر بشه ژله موقع تزریق پاره میشه و اگه بیشتر بشه تزریق توش به خوبی انجام نمیشه. چند ظرف کوچک انتخاب کنید و داخلش خامه بریزید و به هر کدوم چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید تا رنگی بشن.یه خورده شل میشه که اشکالی نداره. توجه کنین که خامه زیاد استفاده نمیشه پس زیاد رنگ نکنین که اضافه نیاد. حالا ژله رو از یخچال میاریم بیرون و با توجه به تعداد گلامون شروع میکنیم به زدن پرچم های وسط گل. به این صورت که سر سوزنی سرنگو میاریم بیرون و خامه زرد میکشیم بعد تمیزش میکنیم و سر سوزن رو میزاریم و وارد ژله میکنیم تا ارتفاع دلخواه و به آرومی فشارش میدیم تا خامه ها تزریق بشه و همزمان از ژله خارجش میکنیم. توجه کنید که برای زدن پرچم و همینطور گل سوزنی به این صورت اگه سعی کنیم سرنگ رو به دفعات از یک قسمت وارد کنیم کارمون قشنگتر میشه. ولی باید مراقب باشیم که ژله پاره نشه. توجه کنید که بعد از اتمام یک دور باید سرنگ رو برای دور بعد مایل تر وارد کنیم. نکته خیلی مهم اینه که بعد هر بار تزریق اگه خامه اضافی زد بالا حتما با دستمال تمیزش کنین که پشت کار کثیف نشه.



دسر خرمای قالبی با ژلاتین

دسر خرمای قالبی با ژلاتین


Loading the player...

دانلود

شیر یک دوم لیوان خرما 10 عدد خامه صبحامه 200 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری وانیل یک دوم لیوان شیر را داخل میکسر ریخته و سپس خرماها را به آن اضافه می کنیم و آن را خوب میکس می کنیم وقتی خرما و شیر خوب مخلوط شدند ژلاتین را بن ماری می کنیم و یک قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را با نصف استکان آب بن ماری می کنیم و وقتی آماده شد آن را به شیر و خرما اضافه می کنیم و بعد خامه را به آن اضافه می کنیم و پودر کاکائو را هم به صورت الک شده به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و بعد مواد را داخل ظرف می ریزم و داخل یخچال قرار می دهیم به مدت سه ساعت تا خودش را بگیرد



دسر موز و گردو

دسر موز و گردو


دانلود

گردوی خرد شده یک دوم پیمانه آرد یک دوم پیمانه تخم مرغ یک عدد شکر یک پیمانه شیر یک لیتر نشاسته دو قاشق غذا خوری وانیل یک دوم قاشق چای خوری کره 50 گرم موز به میزان دلخواه پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری خامه صبحانه 150 گرم ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم می زنیم تا کرمی رنگ شود و کشدار شود نشاسته را به شیر سرد اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد آرد را الک می کنیم و به این شیر اضافه کنیم و بعد پودر کاکائو را هم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنم تا به غلظت فرنی برسند گاز را خاموش می کنیم بعد کره را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آب شود بعد خامه را را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم مواد اماده است ظرف مورد نظر را تا نیمه از مواد پر می کنم و سپس از موز و گردو استفاده می کنیم و روی مواد قرار می دهیم و دوباره ار ماده درست شده روی آن می ریزیم . دسر ما آماده است نوش جان



دیپ توت فرنگی

دیپ توت فرنگی


دانلود

توت فرنگی 120 گرم پنیر خامه ای 200 گرم عسل 3 قاشق غذا خوری 3 قاشق ماست شیرین در ابتدا پنیر ماست و عسل را با هم ترکیب می کنیم و هم می زنیم با یک همزن دستی تا خوب مواد با هم مخلوط شود توت فرنگی ها را در داخل مواد رنده می زنیم و سپس مواد را هم می زنیم رنگ دیپ صورتی خوشرنگی می شود به همین راحتی دیپ ما آماده است می توان این دیپ را با بیسکویت ویفر میل کنید



نوشیدنی توت فرنگی

نوشیدنی توت فرنگی


دانلود

توت فرنگی 125 گرم یک لیوان شیر یک پیمانه بستنی توت فرنگی وانیل شکری یک هشتم غذا خوری توت فرنگی را با شیر داخل مخلوط کن می ریزیم و آن را میکس می کنیم بعد بستنی را داخل مخلوط کن می ریزیم و می توانی وانیل هم اضافه کنیم و آنها را باهم مخلوط می کنیم مقداری یخ به مواد داخل مخلوط کن اضافه می کنیم به همین راحتی این نوشیدنی خوشمزه آماده شد نوش جان



دسر بیسکویت پنیری

دسر بیسکویت پنیری


Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای تهیه بیسکویت پنیری پنیر خامه ای 200 گرم خامه 200گرم بیسکویت به تعداد نیاز پودر قند 6 قاشق ژله آلوئه ورا یک بسته ژله میوه ای رنگی به دلخواه یک بسته وانیل یک چهارم قاشق چای خوری طرز تهیه ابتدا پنیر خامه ای را با هم زن می زنیم تا باز شود بعد خامه را به آن اضافه می کنیم و خوب باهم مخلوط می کنیم بعد که کمی سفت شد پودر قند را در چند مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم . حالا در یک ظرف ژله آلوئه ورا را ریخته و با یک لیوان آب جوش آن را مخلوط می کنیم و آب سرد را هم می ریزیم و آن را کم کم به مواد اضافه می کنیم . و مواد را در جای خنکی می گذاریم تا مواد ما نیم بند شود یک قالب کمربندی انتخاب می کنیم و بیسکویتها را در داخل آن می ریزیم .ژله میوه ای را هم با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از بن ماری کردن آب سرد را به آن اضافه می کنیم ژله پنیری نیم بند شده را در روی بیسکویت ها ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و در یخچال قرار می دهیم و سپس بعد از ایمنکه گرفت ژله میوه ای را روی آن می ریزیم.



دسر بیسکویتی

دسر بیسکویتی


Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویت : آرد یک دوم پیمانه تخم مرغ دو عدد شکر یک پیمانه شیر 4 پیمانه پودر کاکائو 6 قاشق سوپ خوری نشاسته 2 قاشق سوپ خوری وانیل یک چهارم قاشق چای خوری کره 50 گرم خامه 200 گرم بیسکویت پتی بور به مقدار لازم طرز تهیه : شکر و تخم مرغ را باهم می زنیم و بعد شیر و نشاسته را باهم مخلوط می کنیم تا ذرات نشاسته در شیر حل شود حال آرد را داخل مواد الک می کنیم و بعد شیر را با مواد تخم مرغ مخلوط و با هم زن می زنیم و بعد آن را داخل قابلمه می ریزم و روی شعله کم می گذارم تا مواد به غلظت فرنی برسند حال پودر کاکائو را اضافه می کنیم با الک کردن تا گلوله نشود حال بیسکویت را ته ظرف می گذاریم و یک لایه از دسر آماده شده را می ریزیم و دوباره یک لایه بیسکویت و دوباره دسر تا ظرف ما پر شود .این دسر باید یک روز در یخچال بماند



توپک خرما

توپک خرما


Loading the player...

دانلود

خرما به مقدار لازم بیسکویت دو تا سه عدد پودر نارگیل به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم دارچین و زنجبیل به مقدار لازم هسته ها ی خرما را جدا می کنیم بعد آن را در یک تابه ریخته و با یک فنجان آب می گذاریم روی حرارت که نرم شود بعد که نرم شد آن را تفت می دهیم تا به حالت پوره در بیاید بعد بیسکویت را با دست پودر می کنیم و داخل پوره خرما می ریزیم بعد زنجفیل و دارچین را هم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم اگر می خواهید شیرینی خرما کمتر شود از بیسکویت بیشتری می توانید استفاده کنید بعد مقداری از خرما را برداشته و به صورت گلوله در می آوریم وآن را در پودر نارگیل می غلطانیم . می توانیم بجای پودر نارگیل از پودر پسته و یا انواع گلها استفاده کنیم .



خرمای شکلاتی

خرمای شکلاتی


Loading the player...

دانلود

خرما مغز گردو شکلات تخته ای ترافل شکلات تخته ای را خورد می کنیم و داخل ماکروفر می گذاریم و هر سی ثانیه آن را در می آوریم و هم می زنیم چهار بار این حرکت را انجام می دهیم در بن ماری کردن شکلات لازم است دقت کنیم که نه شکلات نه ظرف آن و نه قاشق هیچکدام نباید خیس باشد وقتی شکلات آب شد هسته خرما را در می آوریم بعد مغز بادام و گردوو یا فندق را در داخل سینی فر می گذاریم و قسمت شعله بالا را روشن می کنیم و بیست دقیقه زمان می دهیم تا مغزهای ما بوداده شوند . بعد آنها را داخل خرماها قرار می دهیم و خرماها را دخل شکلات می غلطانیم و بعد در ترافل می غلطانیم . شکلات تلخ طعم بهتری به خرما می دهد



دسر پاناکوتا

دسر پاناکوتا


Loading the player...

دانلود

دسر پاناکوتا به تازگی در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده، این دسر به سادگی تهیه میشود و میتواند گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمانهایتان باشد. میتوانید پاناکوتا را به تنهایی و یا با ژله های مختلف تهیه کرد. با ما همراه شوید… پاناکوتا در اصل یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها و به معنی خامه پخته است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود. مواد لازم: شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه) خامه: یک پیمانه شکر: 4 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری . اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید. بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه . خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید. بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه. بعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید. قالب رو چرب کنید و مایع رو داخل قالب بریزید. حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره.



محتوا با برچسب دسر.

هیچ نتیجه ای وجود ندارد