سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | شنبه، ۲۱ فروردین ۱۴۰۰

نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

محتوا با برچسب غذای ایرانی.

شنیسل اسفناج و مرغ با پنیر

شنیسل اسفناج و مرغ با پنیر


Loading the player...

دانلود

مواد لازم سینه مرغ مزه دار شده یک عدد پنیر پیتزا سه قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای رنگی و نگینی شده 2قاشق تخم مرغ یک عدد اسفناج حدود یک پیمانه پودر سوخاری یک پیمانه پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری سینه مرغ را با موادی مثل پیاز نگینی شده آبلیمو نمک و فلفل قرمز حدود یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود بعد آن را داخل کیسه گذاشته و با یک بیفتک کوب آن را نرم می کنیم و پهن می کنیم تخم مرغ را در ظرفی شکسته و مقداری می زنیم پودر سیر و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم . و شنیسل مرغ را ابتدا داخل پودر سوخاری می غلطانیم و سپس داخل تخم مرغ مزه دار شده می غلطانیم مجدد داخل آرد سوخاری و وقتی کاملا آغشته شد آن را داخل یخچال می گذاریم تا چسبندگی ایجاد شود . دو قاشق غذا خوری با یک قاشق روغن مایع را داغ می کنیم و شنیسل را داخل آن می اندازیم با حرارت بالا یک طرف سرخ می کنیم و طرف دیگر راهم سرخ می کنیم حال پیاز و اسفناج را تفت می دهیم تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم ومقداری پنیر پیتزا روی شنیسل می ریزیم بعد مواد آماده شده را روی پنیر پیتزا می ریزیم و حدود 5 تا هفت دقیقه در فر با حرارت بالا قرار می دهیم .



پاستیل خانگی

پاستیل خانگی


Loading the player...

دانلود

شکر 2 سوم پیمانه خلال پسته به اندازه کافی پودر نشاسته گل یک دوم پیمانه پودر ژله آماده یک بسته وانیل یک چهارم قاشق چای خوری گلاب حدود یک چهارم پیمانه آب جوش یک ونیم پیمانه آب سرد یک دوم پیمانه ابتدا پودر ژله را داخل آبجوش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مخلوط را روی حرارت قرار می دهیم و با حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا شکر حل شود نشاسته را داخل آب حل می کنیم و گلاب را هم به آن اضافه می کنیم وقتی نشاسته صاف بود و گلوله ای در ان نبود و همچنین شکر ژله آب شده بود نشاسته را به ژله اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا به غلظت برسد وقتی سفت شد قالب را چرب می کنیم مواد را داخل آن ریخته و یک ساعت در یخچال قرار می دهیم . وبعد یک ساعت از یخچال بیرون می آوریم و می توانیم در آرد آن را بچرخانیم .



محتوا با برچسب غذای ایرانی.

هیچ نتیجه ای وجود ندارد