جهش تولید | پنج‌شنبه، ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

محتوا با برچسب فن خانه داری.

استفاده از سیم جمع کن جاروبرقی

استفاده از سیم جمع کن جاروبرقی


Loading the player...

سیم جمع کن را می توان عضو مشترک قطعات الکتریکی و مکانیکی دانست.قسمت الکتریکی آن عبارت است از کابل برق و دو شاخه و پلاتین های اتصال برق به حلقه های مسی- شاخک های انتقال برق به داخل جارو . استفاده از سیم جمع کن ، علاوه بر آنکه کابل برق دستگاه را در هنگام خاموشی ، از نظز پنهان نموده و خطر آسیب رسیدن به آن را کاهش می دهد، در هنگام کار نیز جابجایی جارو را میسر می سازد. اساس کار به این ترتیب است که انتهای سیم رابط جارو در داخل سیم جمع کن به کنتاکت هایی بسته می شود که این کنتاکت ها به ریل های دوار متصل است. این ریل ها در واقع بر روی چرخ قرقره سیم جمع کن تعبیه شده و با کشیدن کابل به بیرون از جارو،همراه چرخ به گردش در می آیند. برای آنکه اتباط برق موتور با شبکه در این زمان (هنگام کشیدن کابل یا حرکت جارو برقی) قطع نشود شاخک های ثابت که به ریل پایین و دیگری به ریل بالا متصلند در تمام لحظات ارتباط را حفظ نموده و از آنجا که حالت فنری دارند به ریل ها و در واقع سیم جمع کن اجازه چرخش می دهند و از سوی دیگر فاز و نول را در یافت نموده و به داخل جارو و موتور می رسانند. در شکل زیر ریل ها و سیم جمع کن و دو نمونه مدار الکتریکی جارو برقی به همراه سیم جمع کن نشان داده شده است. هنگام کار با جارو برقی ، هرگز سیم رابط را بیش از حد مجاز از سیم جمع کن آن خارج نکنید زیرا امکان در رفتن فنر آن وجود دارد. حد مجاز با نوار قرمز روی سیم رابط مشخص شده است. هنگام جمع کردن فنر با یک دست اهرم سیم جمع کن را فشار دهید و با دست دیگر سیم را به داخل محفظه هدایت کنید تا عمر مفید سیم جمع کن افزایش یابد.



شکرک زدن مربا

شکرک زدن مربا


Loading the player...

مربا را می توان محصولی فرآوری شده و حاصل از ترکیب میوه ها با شکر و آب دانست. علت اصلی شکرک مربا تنظیم نبودن میزان PH با قندهای اینورت در طی فرآیند پخت و آماده سازی مربا می باشد. البته بهتر است بدانیم یک مربای شکرک زده از لحاظ سلامت غذایی ایرادی نداشته و به راحتی می توانیم آن را به مصرف برسانیم.حال چطور میتوانیم جلوگیری از شکرک زدن مربا کنیم؟ اگر میزان قند اینورت و اسیدیته مربا تنظیم باشد از شکرک زدن مربا جلوگیری می شود. پس در صورتی که می خواهید از شکرک زدن مربا جلوگیری شود دو نکته را در نظر بگیرید، اول آنکه قند اینورت بر اثر اضافه کردن کمی شکر به میوه های ترش برای تهیه مربا خود به خود تشکیل شده و از شکرک زدن آن جلوگیری می کند. برای میوه های شیرین نیز می توانید یک قاشق غذاخوی سرکه یا آبلیمو در زمان پخت مربا اضافه کنید تا قند های اینورت برای جلوگیری از شکرک زدن میوه های شیرین تشکیل شوند. شیشه را درون ظرف آب سرد گذاشته و روی اجاق قرار دهید تا آب جوش بیاید و شکرک مربا ذوب شود . در نظر داشته باشید هرگز شیشه را درون آب جوش نگذارید . چون باعث شکستن شیشه می شود نگران تغییر رنگ مرباها نباشید، رنگدانه های موجود در میوه ها هنگام برش از هم پاره شده و بر اثر قرار گرفتن مقابل اکسیژن ها باعث تغییر رنگ آن می شوند. هر چه بیشتر میوه ها در معرض هوا باشند بیشتر تغییر رنگ خواهیم داشت و نشانه فساد مربا نخواهد بود. بهتر است مربا را در ظرف شیشه ای دردار و در دمای معمولی و دور از نور خورشید نگهداری کنید. البته در کارخانه های برای جلوگیری از تغییر رنگ به مربا کمی آنتی اکسیدان اضافه می شود.



شستن لباسهای پولکی

شستن لباسهای پولکی


Loading the player...

پولک جلوه ی لباس هامون رو بیشتر می کنه، اما برای موندن توی بهترین حالتش، احتیاج به مراقبت های ویژه داره. طبق معمول، اول از همه، برچسب روی لباستون رو چک کنید و ببینید بهتون چه کاری رو توصیه کرده. اگه نوشته فقط میتونید به خشک شویی برید، حرفش رو باور کنید. تمام دکمه ها و زیپهای لباس رو ببندید و لباس رو پشت و رو کنید تا پولک ها آسیبی نبینند. از چرخه معمولی، آب سرد، و یک شوینده ی ملایم استفاده کنید. اگه باید با دست بشویید، از آب سرد و شوینده ی مناسب برای شستن با دست استفاده کنید. خیلی پارچه رو نسایید و در آخر لازم نیست که بچلونیدش. هیچ وقت لباس های پولکی رو داخل خشک کن نذارید – پولک ها ممکنه آب بشن! اگه لباستون بافتنیه، به صورت افقی قرار بدین تا خشک بشه، و در غیر این صورت میتونید آویزونش کنید.



شستن لباسهای حریر و ابریشمی

شستن لباسهای حریر و ابریشمی


Loading the player...

شستشوی روسری هایی که اغلب از جنس نرم و لطیف ابریشم طبیعی یا مصنوعی و یا حریر و غیره هستند , در منزل خیلی راحت است . هنگام صرف غذا در رستوران با بر سر داشتن روسری , امکان دارد که گوشه های روسری که زیر گردن گره زده شده اند , چرب شوند . در این گونه مواقع روسری ها را در زیر دستشویی حمام با آب نیم گرم و شامپو مخصوص لباس و غیر عطری , بدون چنگ زدن کمی در میان دو دست ماساژ داده و بلافاصله آبکشی کنید . روسری ها را چنگ نزنید . برای گرفتن آب , آنها را نچلانید . با فشار ملایم آب آن را بگیرید و جایی بیرون از منزل از جایی صاف و بدون چروک آویزان کنید . به محض اینکه دیگر قطرات آبی از آنها نچکید , داخل بیاورید و با به ارامی و بدون کشیدن پارچه روسری آنها را اتو کنید . تا قبل از اینکه روسری هاله خیس خود را از دست دهد باید آنرا اتو کنید یعنی هنوز کاملا خیس باشد وگرنه وقتی کاملا خشک شود حتی با اتوی بخار هم به سادگی نمیتوان آنها را صاف و بدون چین اتو کرد . به این صورت روسری ها طوری به نظر میرسند انگار تازه از میان بسته بندی زر ورق باز شده اند . ... نو نوار و آهار دار ..... سپس آنها را روی چوب لباسی از درازا , دو یا سه تا بزنید و آویزان کنید . لباس هایی با بافت ابریشم فوق العاده حساس هستند و برای شست و شوی آنها باید کاملا دقت داشته باشید ، هرگز هنگام شست و شوی لباس هایابریشم آنها را نچلانید و یا پارچه ی آن را نسابید . ابریشم را نیز مانند ساتن باید در یک ظرف آب جداگانه بشویید . برای اینکه لباس تان خشک شود ، لباس های با جنس ابریشم را بر روی رخت آویز قرار ندهید بهتر است آنها را بر روی یک سطح صاف قرار دهید تا لباس خشک شود . شما باید لباس هایتان را با جنس دانتل در درون یک ظرف آب گرم خیس کنید و اگر لباس تان با جنس دانتل دارای بافت ظریفی است توصیه می شود کمیفقط کمی پودر لباس شویی را نیز به این آب اضافه کنید ، اما اگر لباس تان دارای بافت ضخیم تری است توصیه می شود که یک قاشق غذا خوری پودر را به آب اضافه کنید . با این راه حل همان درخشش اولیه پارچه ی دانتل را به این پارچه ها و لباس تانبر می گردانید . اما اگر تمایل دارید که رنگ پارچه ی سفید دانتل خود را عوض کنید یک راه حل به شما پیش نهاد می دهیم :لباس و پارچه ی دانتل خود را در ماشین لباس شویی قرار دهید و یک شلوار یا بلوزی که از جنس جین باشد ، که دارای رنگ آبی باشد را نیز با هم در داخل ماشین لباس شویی بگذارید جز این دو لباس ، لباس دیگری را در داخل ماشین قرار ندهید ، بعد از شست و شوی ماشین لباس شویی ، و در اتمام کار لباس دانتل شما به رنگ آبی در خواهد آمد . اگر تمایل دارید رنگ پارچه ی سفید دانتل خود را به رنگ زرد درآورید ، پیش نهادی که برای شما داریم به ترتیب زیر می باشد : بهتر است یک چایی نپتون را در داخل یک پارچه ی مرطوب بپیجید و داخل ماشین لباس شویی قرار دهید ، با شروع کار ماشین لباس شویی ، این چایی رنک خود را به لباس دانتل شما پس می دهد و باعث می شود که لباس شما رنگ زرد را به خود بگیرید ، به همین ترتیب و سادگی شما قادر خواهید بود رنگ سفید پارچه دانتل خود را عوض کنید .



تهیه شربت

تهیه شربت


Loading the player...

برای نوشیدنی ها می تونید با توجه به شربتی که تهیه می کنید . مثلاْ شربت آلبالو ، از قبل مقداری آلبالوی تازه رو داخل قالب یخ بندازید و بگذارید با آب یخ بزنه . وقتی می خواهید شربت رو تهیه کنید دو سه تا از اون قالب ها رو داخل لیوان بندازید که فوق العاده زیبا میشه و میوه های دیگه ای مثل برش لیمو و پرتقال و شاتوت و همه ی میوه ها . بعضی وقتها هم از خورده های میوه داخل یخ استفاده کنید. پودر خاک شیر رو همراه با شکر و آب فراموش نکنید که قالب های یخ ِ دون دون زیبایی رو درست میکنه . فقط کافیه داخل قالب های یخ ، وقتی آب می ریزیم یک تکه میوه ی کوچولو و یا یک برش از یک میوه و یا یک شاخه سبزی معطر تمیز و شسته شده مثل ریحان یا نعناء بگذاریم تا یخ ببنده . وقتی قالب رو داخل پارچ آب می اندازیم علاوه بر ته مزه ی خوشایندی که به آب میده ، جلوه ی زیبایی رو به پارچ و میز غذامون هم میده . برای نوشیدنی های مختلف میتوانید با توجه به شربتی که تهیه میکنید مانند شربت آلبالو ، مقداری آلبالوی تازه را داخل قالب یخ بیندازید و بگذارید با آب یخ بزند و زمان سرو شربت درون لیوان چند عدد از ان یخ را داخل لیوان بیندازید. تکه های میوه را داخل قالب های یخ بریزید و تا بالای آن را با آب یا آب میوه پر کنید سپس داخل فریر قرار دهید تا یخ بزند سپس یخ های میوه ای را داخل لیوان شربت خوری یا ظرف یخ بریزید. از برش ها و طعم های متنوع میوه مانند برش های لیمو ، سیب ، پرتقال ، شاه توت … میتوانید داخل یخ استفاده کنید ، میتوانید برای شربت های مختلف از یخ هایی با برش های لیمو ترش استفاده کنید.



تمیز کردن محیط داخلی جارو برقی

تمیز کردن محیط داخلی جارو برقی


Loading the player...

جاروبرقی‌ها متناسب با برندی که دارند کیسه‌‌های متفاوتی برای جمع‌آوری گرد و خاک و آشغال‌ها دارند. بهترین نوع کیسه‌های جاروبرقی، کیسه‌های پاکتی و کاغذی یکبار مصرف است که بعد از هر بار استفاده با زباله‌ها دور ریخته می‌شود. به این ترتیب پاکسازی و تمیز کردن جاروبرقی بعد از هر بار جارو کردن ممکن می‌شود. هر ماه یک بار فیلتر جاروبرقی‌ خود را بررسی کرده و برای پاکسازی آن از گرد و خاک اقدام کنید. میزان کثیفی، فیلتر قدرت مکندگی زباله‌ها را کاهش می‌دهد و به موتور جاروبرقی فشار می‌آورد. ماهی یک بار تمامی لوازم جانبی جاروبرقی را از آن خارج کنید و با یک پارچه مرطوب بخش داخلی جاروبرقی، لوله و اتصالات آن را خوب تمیز کنید و اجازه دهید که یك ساعت در جاروبرقی باز بماند تا رطوبت و بوی آن کاملا از بین برود. هرگز با جاروبرقی زباله‌های نمدار، خاکستر سیگار یا ته سیگار روشن، زباله‌های تیز و شاخ و برگ گل را جارو نکنید. این کار موجب آسیب دیدن لوله خرطومی و بخش‌های داخلی جاروبرقی می‌شود. وسایل جانبی جاروبرقی از قبیل لوله و اتصالات آن را با یک ماده ضدعفونی‌کننده ملایم و ضد بو بشویید. بهتر است برای این کار از وان حمام استفاده کنید. پرز، مو و چیزهای چسبیده به غلطک جاروبرقی را با چاقو یا قیچی تمیز کنید. کیسه جاروبرقی و فیلتر آن را بیرون آورید. داخل جاروبرقی را با یک پارچه مرطوب تمیز و گردوغبار و کثیفی‌ها را پاک کنید. در صورتی که داخل جاروبرقی بوی کپک می‌دهد، چند روز آن را باز بگذارید یا از صابون معطر برای تمیز کردن آن استفاده کنید. پاکت جاروبرقی را دور بیندازید و فیلتر را بشویید. برای شستن صحیح فیلتر دستور‌العمل دستگاه را مطالعه کنید. معمولا فیلتر را داخل آب گرم و صابون ملایم خیس می‌کنند سپس در هوای آزاد می‌گذارند تا خشک شود. از بوگیر مناسب و آماده استفاده کنید. این بوگیرها به صورت کیسه‌ای یا عطر مانند در بازار موجودند. همچنین می‌توانید از مواد معطر خانگی برای از بین بردن بوی کپک و ایجاد رایحه‌ای خوش استفاده کنید. سوزن کاج، چند قطره عطر، ورق خشک کن، دارچین، میخک، صابون‌های معطر یا دانه‌های عطری مخصوص حمام را داخل کیسه یا قوطی گذاشته، داخل جاروبرقی قرار دهید. تمام وسایل جانبی جاروبرقی از قبیل لوله، شلنگ و اتصالات را بعد از خشک شدن در جای خود قرار دهید. کیسه و فیلتر جاروبرقی را عوض کنید.



تراز کردن یخچال

تراز کردن یخچال


Loading the player...

تراز بودن یخچال و فریزر برای برای جلوگیری از لرزش و همچنین باز و بسته شدن منظم درب و کار بدون صدای موتور مهم است . - تنظیم تراز بودن یخچال معمولا بوسیله دو پایه تنظیم که در جلو دستگاه قرار دارد انجام می شود . برای ترازکردن ابتداباید پایه ها را طوری تنظیم کرد که درب یخچال در حالت باز ثابت بماند . پس از آن مقداری پایه های آنرا را بالا می آوریم تا یخچال کمی به سمت عقب شیب داشته باشد . در این حالت وقتی درب را باز می کنید به آهستگی بسته می شود. فاصله یخچال تا دیوار بسته به طراحی آن از 10 تا 30 سانتی متر متغیر بوده . و باید یخچال در محلی قرار داده شود که هوا بتواند به آسانی در اطراف آن جریان داشته باشد . نظافت لوله های سرد کننده پشت دستگاه برای مبادله بهتر گرما بسیار مهم است و باید حداقل سالی یکبار گردگیری شود . در بعضی از یخچال و فریزر ها این لوله ها در دسترس نبوده و به اصطلاح یخچال CleanBack می باشد . که در این صورت شما می توانید به آسانی با یک دستمال پشت و کناره های یخچال را تمیز کنید . - یخچال باید دور از دستگاههای تولید حرارت مانند اجاق گاز ، بخاری ، سماور ، آبگرمکن ، شوفاژ و غیره قرار داده شود . - یخچال را در صورت جابجا کردن هرگز بلافاصله به برق نزنید .روشن کردن دستگاه می بایستی چند ساعت پس از قرار دادن در مکانی ثابت صورت بگیرد .



شستن لباسهایی كه اپل دارند

شستن لباسهایی كه اپل دارند


Loading the player...

همان طوركه می دانید وقتی لباسهای دارای اپل را داخل ماشین لباسشویی می اندازیم، اپل آنها از بین می رود . برای جلوگیری از این كار از چند روش می توانید كمك بگیرید: 1- اپل ها را با سنجاق به لباس وصل كنید، و در موقع شستن اپل را از لباس جدا كنید و بعد اپل را به لباس وصل كنید. 2- می توانید از چسب هایی كه در بازار هستند و برای بستن كفشها هم از آن استفاده می شود ، كمك بگیرید . به این صورت كه یك طرف چسب را به لباس و طرف دیگر را به اپل بدوزید تا در موقع شستن ، اپل را به راحتی از لباس جدا كنید. 3- می توانید هر كدام از اپل ها را داخل پلاستیك كرده و خیلی محكم گره بزنید و بعد لباس را داخل لباسشویی بیندازید، با اینكار اپل ها سالم می مانند.



علامت شستشو

علامت شستشو


Loading the player...

دایره: خشک شویی تشت: درجه حرارت آب، امکان اتو کشی مثلث: استفاده از مواد سفید کننده محتوی کلر علامت ضربدر: وجود علامت ضربدر بر روی هر یک از این علائم، نشانه آن است که کالای مورد نظر تحمل مورد علامت‏گذاری شده را ندارد. نقش تشت با شماره‌هایی درون آن، به این معناست که لباس را می‌توان تا آن درجه حرارت شست. شماره دو رقمی که در تصویر درج می‌شود، نمایشگر درجه حرارت آب بر حسب سانتی‌گراد است. نقش دست در داخل تشت آب به این معناست که لباس را باید فقط با دست بشویید، نه به وسیله ماشین لباس‏شویی. تصویر اتو: مشخص کننده درجه حرارت اتو می‌باشد. اگر در وسط بدنه اتو یک نقطه وجود داشته باشد، یعنی فقط اتوی سرد به کار ببرید. اگر بر روی بدنه اتو دو نقطه وجود داشته باشد، یعنی درجه حرارت اتو باید متوسط باشد. اگر بر روی بدنه اتو سه نقطه وجود داشته باشد، یعنی اتوی داغ به کار ببرید. نقش یک مثلث به این معناست که می‌توان از ماده سفید‏کننده نیز استفاده کرد. البته اگر روی تصویر مثلث، علامت ضربدر کشیده شده باشد معنای آن این است که از به کار بردن ماده سفیدکننده خودداری شود.



استفاده از اتو

استفاده از اتو


Loading the player...

اتو بخار برای صاف کردن و از بین بردن چین و چروک های کلیه ی پارچه ها ، مخصوصا پارچه های ابریشمی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین با ایجاد بخار بین کف اتو و لباس از سوختن لباس بر اثر حرارت زیاد کفی اتو جلوگیری می کند. همچنین استفاده از بخار سبب سبک شدن وزن اتو می شود. اتوها برای مصارف خانگی در دو نوع اتوهای خشک و اتوهای بخار استفاده می شوند که امروزه اتوهای پرسی هم وارد بازار شد ه اند برای شروع روکش پلاستیک روی کار باید کنده شود اتوهای بخار هم دو نوع هستند اتوهای با مخزن ثابت و اتوهایی با مخزن متغیر برای پر کردن مخزن از آب شهری که میزان سختی آب در آن بالا است استفاده نکنید ، مگر در مواردی که کارخانه ی سازنده ی اتو آن را بلامانع دانسته و اتو مجهز به سیستم جرم گیر و رسوب زدایی است. هنگام پرکردن مخزن آب ، دو شاخه ی اتو را از پریز برق جدا کنید. هنگام باز کردن اتو محل ورودی آب به مخزن بخار را از نظر خوردگی کنترل کنید و هنگام بستن اتو ، قطعات ترموستات را دقیقا در محل خود قرار دهید. هرگز مخزن آب اتو را بیشتر از حد مجاز پر نکنید و قبل از استفاده سطح آب داخل مخزن را به حد مجاز آن کاهش دهید. قبل از استفاده اتو به صفحه راهنمای اتو که در تصویر زیر نمونه آن نشان داده شده توجه کنید و برای پارچه های مختلف با توجه به نوع پارچه ، درجه ی ترموستات اتو را انتخاب کنید.



غوره و آبغوره

غوره و آبغوره


Loading the player...

با سلام امروز با طرز درست کردن آبغوره در خدمتتون هستم آبغوره خوبی اونیه که خوشرنگ خوش عطر و خوش طعم و ترش باشه و کپک نزنه غوره بهتر است از انگور کشمشی و عسگری (اصغری) باشد غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم. در روش دیگر می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آب غوره ، نوع غوره ی مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره ها ترش تر از برخی دیگر هستند. در صورتی که میزان ترشی آب غوره ی به دست آمده به اندازه ی دلخواه نباشد ، می توان آن را به مدت چند دقیقه جوشانید تا کمی غلیظ تر و ترش تر شود. در ضمن با این عمل مدت نگهداری آبغوره هم بیشتر خواهد شد. آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم ، از ترکیبب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم. نکات مهم: از هر نوع انگوری می توان آبغوره گرفت ولی بهترین انگور انگوری هست که آبدار بی دانه و پوستش نازک باشد تا میزان آبدهیش بیشتر باشد نوع انگوری که من استفاده کردم هیچکدام از اینهایی که نوشتم نیست از آبغوره در انواع غذاها استفاده می شود مثل آش خورشت و کباب خوراکها و ترشی آبغوره خاصیت درمانی نیز دارد غوره زمانی برای آبغوره گرفتن مناسب است که غوره ها هنوز شیرین نشدند ولی آبدار هستند یعنی روی غوره ها یک خال افتاده باشه و یک کم رنگش عوض شد برای تهیه گرد غوره، غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و در محلی آفتاب گیر قرار می دهیم تا خشک شوند . سپس آن ها را آسیاب می کنیم تا به طور کامل نرم گرد غوره ی آماده شده را درون یک ظرف درب دار ریخته و در محلی خشک نگهداری می کنیم. برای افزایش زمان ماندگاری به آن نمک اضافه می کنند.. نکته ی بسیار مهم در مورد گرد غوره این است که برای تهیه ی آن باید از غوره ی عسگری استفاده کرد. – رب غوره: غوره را شسته و روی آن نمک می ریزیم ( به اندازه ی دلخواه ) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از آن درب ظرف را می گذاریم تا غوره ها به طور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آن ها را از صافی رد می کنیم. در صورتی که رقیق بود ، کمی دیگر آن را می جوشانیم تا غلظت آن به اندازه ی رب گوجه شود. سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم. نکته ی مهم آن است که در مرحله ای که می خواهیم، رب کمی غلیظ تر شود، باید شعله ی زیر آن بسیار ملایم باشد، چون در این مرحله رب غوره سریع می سوزد. به عبارتی دیگر برای تهیه ی یک رب خوب باید زمانی طولانی صرف کرد. در ضمن اگر رب را در ظرف لعابی تهیه کنید، رنگ و کیفیت بهتری خواهد داشت. در صورتی که از ظرف فلزی استفاده می کنید، باید دقت کنید که کوچک ترین خراش یا زدگی در ظرف وجود نداشته باشد، چون در حین تهیه ی رب، از فلز ظرف کنده شده و وارد رب می شود که برای سلامتی بسیار مضر است.



پاک کردن ظروف نقره

پاک کردن ظروف نقره


Loading the player...

آیا شمعدان‌های نقره، گلدان‏ها و وسایل دکوری نقره‏ای یا کارد و چنگال‌های نقره‎تان انعکاس زیبای خود را از دست داده‌اند و سیاه شده‎اند و دل‌تان می‎خواهد دوباره برق اولیه خود را داشته باشند؟ اصلا جای نگرانی نیست، این ۸ نکته به شما کمک می‎کند. 1-جالب است بدانید شستشوی ظروف نقره با سرکه گرم باعث می‌شود تمام لکه ‌های سبز مایل به خاکستری محو شود. 2- شگرد دیگر اینکه می‌توانید ظروف نقره را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش پرنمکبگذارید. 3- الکل هم می‌تواند لکه‌های ظروف نقره را از بین ببرد. 4- نکته‌ای که خیلی مهم است اینکه هرگز برای پاک کردن ظروف نقره از اسفنج زبر یا سیم استفاده نکنید چون برق آن را گرفته و حتی سبب خش افتادن روی آن می‌شود. 5- اگر می‌خواهید ظروف نقره برق اولیه و طبیعی داشته باشند می‌توانید آنها را درون شیر لخته شده بخوابانید و بعد به کمک یک دستمال نرم آنها را تمیز کنید. 6- تکنیک دیگر استفاده از وازلین است. می‌توانید دستکش کتان به دست کرده و مقداری وازلین به دستکش مالیده و ظروف را پاک کنید. 7-یکی از مشکلات اصلی ظروف نقره اکسیده شدن و سیاه شدن سریع آنهاست. برای پیشگیری از این موضوع در ظرف نگهداری ظروف یک تکه گچ یا یک عدد قرص کافور بگذارید. این مواد رطوبت را گرفته و مانع از اکسید شدن می‌شود. 8- برای نگهداری بهتر ، پیچاندن ظروف نقره در یک تکه کاغذ ابریشمی یا پارچه ترجیحا تیره را به شما توصیه می‌کنیم. اسفنج زبر، مواد قوی شوینده و حتی لاستیک آسیب جدی و دائمی روی نقره استرلینگ می‌گذارد. ۱- بلافاصله بعد از صرف غذا، باقی مانده غذا را از ظرف خارج کنید. در صورتی که امکان شستشو کامل وجود ندارد، آن‌ را سریع زیر آب گرفته تا غذایی روی ظرف باقی نماند. سپس خشک کنید. ۲- ظرف‌ها را با آب گرم نه داغ شستشو دهید. از یک شوینده ملایم و اسفنج ابری و نرم استفاده کنید. ۳- همه جای ظرف را با یک حوله نرم خشک کنید. ۴- نقره را از نظر خط و خش بررسی کنید. ۵- روی خطوط و خش‌ها را با لایه‌ای نازک از خمیر دندان بپوشانید. ۶- ظرف را زیر آب گرم بگیرید. آن را کنار آورده، با دست خود خمیردندان را تا زمانی که کف کند، روی خش‌ها بمالید. در صورت نرفتن خطوط، از یک مسواک نرم استفاده کنید. به آرامی آن را روی خط‌ها بمالید. ۷- بعد از شستن خمیردندان، نقره شما خواهد درخشید. ۸- ظرف‌ را مجددا با یک حوله نرم خشک کنید. آن را داخل یک پارچه فلانل نرم پیچیده، در جای مطمئن و ترجیحا بدون منفذ تا استفاده بعدی نگه‌داری کنید. نکته‌ها: خطوط نقره با یک حوله نرم و مرطوب به وسیله جوش‌شیرین نیز قابل برطرف شدن است. نقره را از تماس با لاستیک، مواد شیمیایی سخت، غذاهای اسیدی و نمک‌دار که به آن آسیب دائم می‌رسانند، دور نگه دارید.



یک فرش خوب

یک فرش خوب


Loading the player...

یک قالی و یا قالیجه نفیس ، به تنهایی زیبایی ظاهر کفایت نمی کند ، نفشه خوب و هما هنگی رنگه بجای خود و کیفیت ذاتی ان قالی و قالیچه نیز شرط است ، بعبارت دیگر فرش ممتاز ، فرشی است که گذشته از ظاهر دلپسند و زیبای خود دارای مشخصات و امتیازات دیگری نیز باشد و ان امتیازات و مشخصات ، جز مواد اولیه مرغوب و حسن دقت در بافت ان چیز دیگری نیست. فرشی که دارای این دو امتیاز باشد ، یعنی هم ظاهر ان دلپسند بوده و هم با مواد اولیه مرغوب و در نهایت دقت بافته شد ، آن فرش ، یک تابلو بدیع هنری بشمار میرود که روز بروز بر ارزش بهای ان نیز افزوده میگردد. برای انتخاب فرشی مناسب و ایده‌آل اولین قدم این است که شیوه استفاده از اتاق و نوع کاربرد آن‌را در نظر داشته‌باشید. برای مثال، فرشی که در یک اتاق پذیرایی پر رفت و آمد و یا در یک اتاق ناهارخوری شلوغ انداخته می‌شود حتما باید قابلیت پا خور بودن را داشته باشد و برای استفاده‌های طولانی مدت و مقاوم بودن در برابر گرد و غبار انتخاب شود ولی برای فضایی مانند اتاق خواب که مکانی برای استراحت است و همچنان پر رفت و آمد هم نیست می‌توانید فرشی با جنسی لطیف و از طیف رنگ‌های روشن استفاده کنید. با استفاده از این نوع فرش فضای اتاق همچنان ملایم‌تر و لطیف‌تر نمایان می‌شود. در دومین قدم بهتر است به سبک زندگی‌تان توجه خاصی داشته‌باشید، اگر کودکی دارید و یا از حیوانات خانگی نگهداری می‌کنید و یا اینکه اعضای خانواده‌تان ورزشکار هستند بهتر است از طرح‌ها و نقش‌هایی استفاده کنید که شلوغ و تیره هستند و کثیفی را نمایان نمی‌کنند. باید توجه داشته باشید که این سبک زندگی شما با افرادی که تنها زندگی می‌کنند بسیار متفاوت است ولی اگر از آن دسته افرادی هستید که خانواده کم جمعیت دارید و عادت به رفت و آمد و شلوغی ندارید بهتر است از فرشی که دارای نقوش کم و به رنگ روشن است، استفاده کنید. توجه داشته باشید که فرش‌های تک رنگ تیره، مانند آبی نفتی، مشکی یا قهوه‌ای مایل به شکلاتی به سادگی لکه‌های روشن و یا دوده‌ها را نمایان می‌کنند و فرش‌هایی که دارای رنگ‌های بسیار روشن هستند، مانند سفید و یا کرم گرد وغبار و جای پا را نشان می‌دهند. اگر فرشی را برای محوطه بیرونی خانه می‌خواهید، بهتر است محیط خارج خانه و میزان آلودگی را در نظر بگیرید تا فرش جلوی در کثیف نمایان نشود. محیط داخلی خانه را هم بررسی کنید تا ببینید که بیشتر چه نوع کثیفی شامل آن می‌شود و سپس رنگ فرش را انتخاب کنید. آن دسته از فرش‌هایی که دارای چند رنگ مختلف هستند و یا طرح‌هایی تو در تو دارند، ذرات کوچک، غبار و خاک را کمتر از دیگر فرش‌ها نشان می‌دهند. اگر خانه‌ای دارید که در معرض گرد و غبار و دوده قرار دارد، بهتراست یکی از همین انواع فرش‌ها را انتخاب کنید. به شیوه استفاده و نوع کاربرد فرش‌ها بسیار توجه داشته ‌باشید. به یاد داشته ‌باشید آن دسته از فرش‌ها که در بافت‌شان نایلون به کار رفته است و به اصطلاح فرش‌های نایلونی نامیده می‌شوند، بسیار با دوام و در برابر تغییر شکل بسیار مقاوم هستند و به نسبت دیگر فرش‌ها قیمت ارزان‌تری هم دارند. تنها ایرادی که این دسته از فرش‌ها دارند این است که گرد و خاک را به سادگی به اطراف منتقل می‌کنند. به یاد داشته باشید، فرش‌هایی که در بافت‌شان اولفین به کار رفته است، در برابر رطوبت مقاوم هستند و به سادگی تمیز می‌شوند اما به مرور زمان حالت اصلی‌شان را از دست می‌دهند و به اصطلاح کش می‌آیند. فرش‌های پشمی دارای ماندگاری زیادی هستند و در برابر عوامل محیطی مقاومت بالایی دارند اما گرد و خاک به سختی از آنها جدا می‌شود. فرش‌های اکریلیک و پولی استر ممکن است خرده‌هایشان از آنها جدا شود. به یاد داشته باشید که اگر از فرش استفاده نمی‌کنید، آن را در حالت لوله شده نگهداری کنید نه در حالتی که پهن باشد، در این صورت فرش دست نخورده و نو باقی می‌ماند .



تمیز کردن انواع کفش ها

تمیز کردن انواع کفش ها


Loading the player...

دانلود

پاک کردن کفش کتانی: اگر کفش کتانی می پوشید، حتماً می دانید که این کفش ها خیلی زود کثیف می شوند. چاره کار شما در استفاده از شامپو فرش است. چه طور فرش ها را با شامپوفرش تمیز می کنید، برای کفش ها هم همان کار را بکنید. پاک کردن کفش های جیر: برای پاک کردن کفش های جیر می توانید از یک مداد پاک کن کمک بگیرید. ابتدا خطوط و لکه های روی کفش را پاک کنید. سپس یک برس نرم کفش را رویش بکشید تا گرد و غبار کفش پاک شود. پاک کردن کفش های رنگ روشن: کفش های سفید و روشن را با خمیر دندان یا شیرپاک کن تمیز کنید. این مواد را روی یک تکه پنبه بمالید و بعد از تمیز کردن کفش آن را با آب شست وشو دهید. پاک کردن پاشنه کفش: پاشنه های کفش معمولاً زود دچار لک و آسیب دیدگی می شوند. برای برطرف کردن این معایب از اسپری های رنگی ماشین استفاده کنید. این کار به دوام پاشنه کفش نیز می افزاید. طریقه خشک کردن کفش های چرمی: کفش های چرمی را هیچ گاه در کنار بخاری یا شومینه خشک نکنید. بلکه داخل آن را از روزنامه خشک پر کنید. تا نم آن گرفته شود.



آنچه در مورد آویزان کردن لباس باید بدانیم

آنچه در مورد آویزان کردن لباس باید بدانیم


Loading the player...

در کمد لباس‌هایتان را باز کنید و با دقت به چوب‌لباسی‌های آویزان‌شده به میله اصلی کمد، نگاهی بیندازید. در کمد همه ما انواع و اقسام چوب‌لباسی‌ها شامل فلزی بدون روکش، فلزی با روکش نازک، پلاستیکی، چوبی و ترکیبی از چوب و فلز یافت می‌شود که یا خودمان آنها را خریداری کرده‌ایم یا هنگام خرید لباس، چوب‌لباسی مخصوصش همراه آن بوده است ولی موضوع اینجاست که اغلب ما معمولا موقع آویزان‌کردن لباس‌ها در کمد باوجود چوب‌لباسی‌های متنوع ، هر چوب‌لباسی خالی‌ای را که در دسترس است، برداشته و لباس را روی آن آویزان می‌کنیم؛ آن‌وقت اعتراض می‌کنیم که نمی‌دانیم چرا کت و دامن یا کت و شلوار نوی ما بعد از مدتی آویزان‌بودن داخل کمد، سرشانه‌هایش بد فرم و چین‌دار شده و دیگر شکل اولیه را روی بدن ما ندارد؛ درصورتی که مقصر اصلی خودمان هستیم زیرا انتخاب ما برای چوب‌لباسی مناسب، درست نبوده است. بله، تعجب نکنید. لباس‌ها – گذشته از وزن، جنس و میزان استقامت چوب‌لباسی – باتوجه به فرمشان باید توسط چوب‌لباسی مناسبی به‌میله کمد آویخته شوند. درواقع چوب‌لباسی‌ها نه تنها ابزار آویزان‌کردن لباس‌ها هستند بلکه نقش محافظت‌کننده از فرم آنها را نیز برعهده دارند. شلوارهای با پارچه‌های ضخیم‌تر مانند جین، کتان یا مخمل کبریتی – که برای قرارگرفتن روی میله چوب‌لباسی نیازی به گیره یا کلیپس ندارند – را روی چوب‌لباسی‌هایی با میله گرد ضخیم مانند تصویر بیاویزید. درضمن، انتهای بازوهای طرفین میله – که با زاویه‌ای تندتر به میله وصل شده‌ – نیز مانع از افتادن شلوار روی زمین می‌شود. چوب‌لباسی‌هایی که فرم کلیپس دارند و در واقع ۲ بازوی آنها با استفاده از فلزی روی هم به صورت محکم قرار می‌گیرند، مخصوص آویختن شلوارهایی با پارچه‌های نازک و ظریف هستند. درضمن معمولا لایه‌ای از ابر فشرده لبه داخلی این بازو را می‌پوشاند تا روی پارچه فشار زیادی وارد نیامده و به اصطلاح جا نیندازند. دامن از جمله لباس‌هایی است که برای آویختن آن راه‌های مختلفی وجود دارد. به‌عنوان مثال اگر در دو طرف کمر دامن شما ۲ بند حلقه مانند روبانی دوخته شده است، می‌توانید هریک از بندها را به گیره‌های کوچکی – که معمولا در ۲ بازوی اغلب چوب‌لباسی‌های پلاستیکی و بعضی از انواع چوبی قرار دارد – بیاویزید ولی در این حالت دامن به صورت صاف آویخته نخواهد شد؛ بنابراین برای این کار، چوب‌لباسی‌های گیره‌دار در هر شکل و مدلی که باشند، بهترین انتخاب‌اند. به این ترتیب که روی میله پایینی این‌گونه چوب‌لباسی‌ها معمولا ۲ گیره وجود دارد که کمر دامن را محکم گرفته و آن را به همان حالت صاف آویزان می‌کند. وقتی می‌خواهید کت تکی را به چوب‌لباسی بیاویزید – به‌خصوص اگر از جنس ضخیم و زمستانی باشد – لازم نیست که چوب‌لباسی میله‌دار انتخاب کنید. انتخاب چوب‌لباسی‌هایی که به فرم شانه هستند برای این نوع لباس‌ها مناسب است.. درضمن برای آویختن پالتوها نیز باید از این نوع چوب‌لباسی استفاده کرد ولی باتوجه به اینکه این مدل چوب‌لباسی‌ها در ۲ نوع جنس پلاستیکی و چوبی تولید می‌شوند، اگر می‌خواهید برای پالتویتان چوب‌لباسی انتخاب کنید، نوع چوبی آن محکم‌تر است.. ژاکت‌ها، مانتوها و بلوزهای بافتنی نیز برای آویخته‌شدن به چوب‌لباسی فرم‌دار نیاز دارند زیرا این قبیل لباس‌ها تحت کوچک‌ترین فشاری فرم گرفته و تغییر ظاهر پیدا می‌کنند؛ بنابراین آنها را روی چوبی آویزان کنید که شکل لباس را حفظ کند. آویزان‌کردن شال، روسری و مقنعه برای تمام خانم‌ها یک معضل بزرک است. اما برای این کار شما می یتوانید از نصب یک میله به کمد لباستان کمک بگیرید و به ترتیب رنگی آنها را آویزان کنید. راه بهتر استفاده از چوب‌لباسی‌های چندمیله‌ است. می‌توانید با توجه به جنس و رنگ روسری و شال‌هایتان از این جالباسی‌ها استفاده کنید.



پاک کردن شیشه

پاک کردن شیشه


Loading the player...

برای پاک کردن بطری های آب خوری، یا شیشه های آبغوره که رنگ گرفته اند و یا هر نوع بطری دهانه تنگ که احتیاج به تمیز شدن دارد کمی تفاله چای یا سبوس جو را در کمی سرکه خیس کنید و مخلوط به دست آمده را با قاشق چایخوری داخل تنگ آبخوری یا سایر بطری هایی که باید پاک شوند، بریزید و مدتی تکان بدهید سپس آنها را از آب پر و خالی کنید و این کار را تا پاک شدن کامل بطری ها تکرار کنید.



نکات ریز در مورد خوراک و خورشت

نکات ریز در مورد خوراک و خورشت


Loading the player...

پر آب شدن خورشت وقتی چنین اتقاقی برای شما می افتد مقداری آرد را تفت داده و به خورشت و یا خوراک اضافه می کنیم باعث می شود تا خورشت ما لعابدار و خوشمزه شود اگر ادویه های ما به صورت پودر نبودند مثل چوب د ارچین ویا برگ بو و غیره از یک تور استفاده می کنیم و آنها را داخل تور گذاشته تا بتوانیم در آخر از خوراک و خورشت بیرون بیاوریم برای پختن خورشتها اول گوشت آن را تفت می دهیم این کار باعث می شود گوشت ما در حین پخت وا نشود و زودتر هم پخته شود لیمو عمانی را اول در آب معمولی به مدت 15 دقیقه گذاشته و آب آن را دور می ریزیم بعد آن را سوراخ کرده و نیم ساعت در آب گرم می گذاریم و آن را در خورشت می ریزیم برای برطرف کردن شوری غذا می توانید از سیب زمینی، سرکه، آبلیمو و قند یا شکر کمک بگیرید.استفاده از این مواد بستگی به نوع غذا دارد.اگر غذا، آبگوشت، سوپ یا تاس کباب است از سیب زمینی استفاده کنید.اگر غذا بدون سیب زمینی است،سیب زمینی را داخل آن قراردهید و پس از پخته شدن سیب زمینی و بر طرف شدن شوری غذا، آن را خارج کنید.روش دیگر: یک قاشق سرکه یا آبلیمو به همراه یک قاشق شکر به غذای شور بیفزایید.



نکاتی در تهیه لوبیا سبز و باقالی و نخود فرنگی

نکاتی در تهیه لوبیا سبز و باقالی و نخود فرنگی


Loading the player...

اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین شیوه نگهداری سبزی ها از جمله سبزی های فصلی نظیر باقلا سبز و نخود فرنگی می باشد، ولی این روش نیز دارای معایبی است؛ از جمله تغییر رنگ سبز سبزی ها به رنگ قهوه ای و یا تغییرات مزه که شاید ناشی از حل شدن مواد قابل حل در آب در مرحله جوش دادن باشد و یا از بین رفتن ساختمان منظم بافت های زنده گیاهی و غیره . با این حال برای انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز باید موارد زیر را رعایت کرد. کیفیت مواد اولیه از اصول مهم در نگهداری مواد غذایی می باشد، زیرا کیفیت ماده غذایی در طی نگهداری نه تنها بهبود نیافته بلکه به مرور زمان کاهش می یابد. به همین دلیل شیوه تازه خوری ، مناسب ترین روش استفاده از ماده غذایی با حفظ ارزش تغذیه ای بالا می باشد به جز در موارد استثناء. برای منجمد کردن نخود فرنگی باید از نخود فرنگی جوان استفاده کرد که در این حالت غلاف نخود فرنگی مرغوب ، سبز تیره و دانه آن کاملاً گرد و رنگ سبز چمنی می باشد. باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است. برای حفظ رنگ سبز در سبزی ها و جلوگیری از تغییر رنگ سبز به قهوه ای ، باید سبزی ها را به مدت چند دقیقه در آب جوش و یا بخار آن قرار داد که در این قسمت قرار دادن در آب جوش مد نظر می باشد. پس از انتخاب نخود فرنگی با کیفیت بیان شده پوست آن را جدا کرده و دانه دانه می کنند. سپس در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و به مدت 1 دقیقه نخود فرنگی دانه دانه شده را در آن قرار می دهند، مقدار آب باید با مقدار نخود فرنگی متناسب باشد تا جوش خوردن آب متوقف نشود. باقلا سبز را با کیفیت بیان شده خریداری کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و کاملاً شستشو دهید. آن گاه در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و باقلا را وارد آن کرده سپس به مدت 3 دقیقه بجوشانید. مقدار آب باید با مقدار باقلا سبز متناسب باشد تا پس از ورود باقلا سبز به آب در حال جوش، جوشیدن آن متوقف نشود. برای سرد کردن 1- نخود فرنگی : پس از اتمام 1 دقیقه جوش دادن، نخود فرنگی را درون آبکش ریخته ، سپس سریعاً با استفاده از آب سرد و یا جریان هوای سرد، آن را خنک و سپس خشک کنید. 2- باقلا سبز : پس از اتمام 3 دقیقه جوش دادن باقلا سبز، آن را در آبکش ریخته و مانند نخود فرنگی، سرد و سپس خشک کنید. برای بسته بندی بعد از مرحله سرد کردن، نخود فرنگی و باقلا سبز را متناسب با مقدار هر وعده مصرفی ، در کیسه های فریزر بسته بندی کنید. مدت زمان نگهداری مواد تهیه شده به روش فوق 12- 8 ماه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی گراد می باشد. با توجه به تغییرات انجام شده در طی نگهداری ( فریز کردن )، برای آن که باقلا سبز و نخود فرنگی، تازگی و کیفیت خوب خود را حفظ کنند، دمای 10- درجه سانتی گراد ( اگر چه دمای فریزرهای خانگی پایین تر از 10- درجه سانتی گراد ) مناسب می باشد. ولی به علت باز و بسته شدن فریزرها در منازل و سرد و گرم شدن هوای داخل آنها مدت نگهداری در این دما ، 3 ماه اعلام شده است.



استفاده بیش از حد از جارو برقی

استفاده بیش از حد از جارو برقی


Loading the player...

امروزه جاروبرقی در اکثر خانه‌ها به چشم می‌خورد و کمابیش هر روز یا به‌طور یک روز در میان از آن استفاده می‌شود، بنابراین بایستی نوعی از آن را بخرید که قدرتی متناسب با نیازتان داشته باشد. به‌خاطر داشته باشید که برای تمیز کردن و نظافت نقاط مختلف منزل باید از قدرت‌های لازم و نه بیش از حد آن استفاده شود توجه به نکات زیر می‌تواند عمر جاروبرقی را بیشتر کرده و در صرفه‌جوئی مصرف برق آن نیز مؤثر باشد. ۱. قبل از هر چیز باید جاروبرقی را کاملاً تمیز نگه دارید و لوله‌های آن را مرتباً کنترل کنید زیرا در صورت گرفتگی، به موتور جاروبرقی فشار وارد می‌آید. ۲. نگذارید کیسهٔ آشغال جاروبرقی کاملاً پر شود همیشه قبل از پر شدن، آن را تعویض کنید. ۳. فیلتر جاروبرقی نباید از گرد و غبار پوشیده شود بنابراین هرچند وقت یکبار آن را کنترل کنید و در صورت نیاز بشوئید. ۴. معمولاً اغلب جاروبرقی‌های چندین درجه مختلف با قدرت‌های متفاوت دارند. برای نظارت مبل، موکت، فرش، دیوار و جاهای دیگر، درجه را روی قدرت مناسب و نه بیشتر تنظیم کنید. ۵. از کار مداوم با جاروبرقی جداً پرهیز کنید، زیرا روشن نگهداشتن آن برای مدت زیاد (بیش از ۳۰ دقیقه)، فشار زیادی به موتور وارد می‌آورد. بنابراین هر چند دقیقه یکبار آن را خاموش کنید و بگذارید موتور جاروبرقی خنک شود. ۶. آشغال‌های مرطوب و اشیاء بزرگ و یا نوک تیز را با دست بردارید. ۷. جاروبرقی را به‌هنگام کار به یکباره به‌طرف خود نکشید، لرزش ایجاد شده به موتور آن صدمه می‌زند و ممکن است بر اثر گیر کردن در لبه قالی و موکت، لوله‌گیر آن بشکند. ۸. قبل از آنکه کیسه اشغال به‌طور کامل پر شود آن را عوض کنید و در مورد کیسه‌های پارچه‌ای دائمی آن را تخلیه کرده و با آب سرد بدون مواد شوینده بشوئید. ۹. قبل از باز کردن محفظه آشغال جاروبرقی، جریان برق را قطع کنید. ۱۰. برای سطوح مختلف مانند فرش، موکت، پرده، مبل و زاویه‌های دیواری از کفشک‌ها و ابزار مخصوص استفاده کنید. ۱۱. اگر جاروبرقی دارای سیستم تنظیم قدرت موتور (مکش) نیست، می‌توانید برای جلوگیری از پرزدهی فرش‌های دستباف و ماشینی از دریچه هوا که معمولاً در وسط لوله مکش وجود دارد، استفاده کنید. (برای ایجاد کشش کمتر، دریچه را بیشتر باز کنید) ۱۲. جارو برقی را دور از دسترس کودکان، منابع گرمازا و سوخت‌های فسیلی قرار دهید. ۱۳. اگر در هنگام کار با جاروبرقی با صدای غیرمعمول روبرو شدید، آن را خاموش کرده و نسبت به تعمیر آن توسط نمایندگی‌های مجاز یا افراد متخصص اقدام کنید. ۱۴. هر بار کار با جاروبرقی نباید بیش از ۳۰ دقیقه طول بکشد. این توصیه برای سلامتی شما و دوام وسیله زندگی است.



تمیز کردن و چید مان یخچال

تمیز کردن و چید مان یخچال


Loading the player...

تمیز کردن یخچال و فریزر از آن کارهایی است که نمی‌شود راحت از زیرش در رفت؛ چون ادغام بوی مواد غذایی مختلف (و بعضا فاسدشده) با یکدیگر، یخچال و فریزر را به محیطی نامطبوع و غیرقابل تحمل تبدیل می‌کند... اولین و مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید این است که یخچال و فریزرتان را قبل از تمیز کردن از برق بکشید. کلیه مواد غذایی داخل یخچال را از درون آن خارج کنید.یخ‌های درون فریزر را درون سینک ظرف‌شویی خالی کنید و کلیه مواد غذایی فریزر را روی یخ‌ها قرار دهید.تمام قفسه‌ها و بخش‌های جداشدنی یخچال و فریزر را بیرون بیاورید. اگر فریزرتان برفک دارد، برفک آن را به یکی از سه روش زیر آب کنید: • در آن را باز بگذارید تا برفکش آب شود. • قابلمه‌ای پر از آب جوش را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فریزر قرار دهید و در آن را ببندید. • به وسیله سشوار، برفک‌ها را آب کنید. یک دستمال نخی بزرگ درون‌ فریزر قرار دهید تا آب برفک‌ها را به خود بگیرد و آشپزخانه‌تان را آب برندارد.بد نیست که یک دستمال نخی بزرگ هم دور تا دور فریزرتان قرار دهید. یک ظرف پر از آب گرم و کمی ماده شوینده درست کنید. قسمت‌های درونی و بیرونی یخچال و فریزرتان را به وسیله یک دستمال نخی و ماده شوینده‌ای که در مرحله قبل تهیه کردید، خوب تمیز کنید و بعد با دستمال نم‌دار دیگری کف‌ها را پاک کنید و در آخر با یک دستمال خشک، کار تمیز کردن را به اتمام برسانید.قفسه‌ها و بخش‌های جدا شده از یخچال و فریزر را خوب بشویید و خشک کنید.قفسه‌ها را در جای اصلی خودشان قرار دهید.موادغذایی درون یخچال را منظم و از پایین به بالا بچینید. بهتر است که شیشه‌های آب‌لیمو، آب‌غوره و مربا و شربت در قسمت‌های پایین‌تر باشند تا اگر افتادند، همه یخچال را کثیف نکنند.بعد از چیدن تمام مواد غذایی درون یخچال، در آن را ببندید و پریز آن را به برق بزنید.اگر یخچال و فریزرتان سر هم است که هیچ، اگر نه که در فریزر را ببندید و پریز آن را هم به برق بزنید. بعد از 10 تا 15 دقیقه که فریزر کار کرد، مواد غذایی درون آن را بچینید. برای از بین بردن بوی بد یخچال می توانید مقداری زغال را بکوبید و در کیسه های پارچه ای نازکی بریزید و در طبقه بالای یخچال بگذارید. هرچند هفته یک بار کیسه زغال را زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شود تا دوباره بتوانید از آن به عنوان بوگیر استفاده کنید. برای تمیز کردن دیواره های داخلی یخچال از محلول جوش شیرین و آب کمک بگیرید. برای این منظور، یک تا دو قاشق جوش شیرین را در یک چهارم لیتر آب گرم حل کنید و یخچال را با آن پاک و سپس با دستمال تمیز خشک کنید. جوش شیرین بوی نامطبوع یخچال را از بین می برد.



محتوا با برچسب فن خانه داری.

هیچ نتیجه ای وجود ندارد