جهش تولید | شنبه، ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

محتوا با برچسب گراتن قارچ.

گراتن قارچ

گراتن قارچ


Loading the player...

گراتن قارچ مواد لازم: قارچ سفید متوسط 400 گرم،فلفل سبز دلمه ای یک عدد متوسط ،فلفل نارنجی یک عدد متوسط،پنیر پیتزا رنده شده یک بسته 200 گرمی ،نمک فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ،مرغ چرخ شده و تفت داده شده 250 گرم،گوجه فرنگی 2 عدد متوسط ،سس سفید یک پیمانه،کره 120 گرم طرز تهیه : برای تهیه سس سفید یک قاشق آرد را در کره تفت می دهیم و آرام آرام شیر را اضافه می کنیم که یک سس شل به دست آید.نمک و فللفل را داخل اش ریخته و کنار می گذاریم.کف یک ظرف پیرکس شیشه ای را چرب کرده و قارچ و فلفل دلمه ای را تمیز شسته و خرد کرده و کمی تفت داده تا آبش بر چیده شود.گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و یک عدد بادمجان بزرگ را حلقه حلقه کرده و دو طرفش را سرخ می کنیم و کف پیرکس می چینیم مواد را با هم مخلوط کرده و مرغ چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه به آین مواد اضافه کرده و داخل ظرف می ریزیم در پایان پیتزای رنده شده را رویش می ریزیم .فر را روشن کرده و حدود ده دقیقه مواد در فر بماند تا طلایی و برشته شود.



محتوا با برچسب گراتن قارچ.

هیچ نتیجه ای وجود ندارد