Skip to Content

آبگوشت بادنجان

Loading the player...

گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم
لپه 150 گرم
بادمجان 3 عدد
روغن 150 گرم
غوره 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
 سیب زمینیاستامبولی 6 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
فلفل قدری
نمک قدری

روش تهیه :
  گوشت را با 2 تا 3 قاشق عدد پیاز خرد کرده و 5 تا 6 لیوان آب با حرارت ملایم میگذاریم نیم پز شود بعد لپه را میشوئیم و اضافه می نمائیم تا لپه و گوشت کاملا بپزند بادمجانها را پوست میکنیم حلقه حلقه میبریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم و سیب زمینی را پوست میکنیم و با غوره و بادمجان داخل گوشت میریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی و باندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت میریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را در ظرف میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداری آب اضافه می نمائیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 نفر کافیست