رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

آبگوشت سیب - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آبگوشت سیب

Loading the player...

مواد لازم: گوشت آبگوشتی با استخوان 300 گرم، آلوی تازه 300 گرم، روغن به مقدار لازم، شکر یا شیره به مقدار لازم (برای چاشنی) رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقداری.سیب درختی (ترجیحا اگرترش باشدخیلی خوشمزه تر میشود) سه عدد.نخود و لوبیا 250 گرم ، غوره یک لیوان سرخالی، پیاز سرخ شده دو قاشق سوپ خوری. طرز تهیه : گوشت را به مقدار خیلی کم تفت می دهیم چون در نظر دارید که برای خورشت، آبگوشت و هر چیزی که بخواهیم گوشت ما از هم باز نشود باید یک کم تفت بدهیم حبوبات را یک ساعت قبل خیس می کنیم . حبوبات ،گوشت و پیاز داغ را می گذاریم بپزد و وقتی که پخت شد یک ربع آخر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و غوره را که گفتیم یا به صورت غور غوره است که باید توی آبغوره نگه داشت یا داخل فریزر از آن می آورید ، یک لیوان سرخالی می گذارید سیب درختی را نگینی متوسط خرد می کنید.خیلی کم تفت می دهیم. بعد سیب و غوره و آلو را با هم اضافه می کنیم. به مقداری که جوش بزند که سیب پخته بشود .این آبگوشت چاشنی دارد یعنی شیره انگور می ریزید یا شیره سیب می ریزیم یا هرچی که دم دستتان باشد اگرهم نیست مقداری شکر و آبلیمو استفاده کنید یا آبغوره را یک قاشق غذا خوری تا دو قاشق غذاخوری بستگی داره چقدر دوست داشته باشید.حالت ملس می شود یعنی ترش و شیرین می شود.وقتی آبگوشت ما پخته شد یعنی جا افتاد داخل ظرف می کشیم یک گردو می کوبیم روی آن میریزیم با گردو تزیین می کنید و با سبزی تازه همراه با سنگک نوش جان می کنید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک