رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

آبگوشت شلغم - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آبگوشت شلغم

Loading the player...

مواد لازم:گوشت با استخوان :250 گرم، سیر و ماست به مقدار لازم، پیاز سرخ شده 2 الی 3 قاشق سوپ خوری، شلغم جودی 5 عدد متوسط، نمک و زرد چوبه به مقدار لازم، آب به مقدار لازم، روغن مقداری ، عدس 100 گرم، نخود 100 گرم اگر نخود و لوبیا هم بریزید اشکال ندارد. طرز تهیه: نخود و عدس را زودتر خیس کنید خیلی بهتر می شود و زودتر پخته می شود. گوشت با استخوان را مقداری تفت داده همراه با نخود و پیاز سرخ شده بگذارید بپزد.4 لیوان آب اضافه می کنیم با حرارت کم بپزد وقتی که پخته شد یک ربع آخر شلغم ها را پوست می گیریم نگینی خرد می کنیم یک کم تفت می دهیم زرد چوبه و عدس را اضافه می کنیم .وقتی که مقداری تفت دادیم شلغم ها را همراه با عدس و نمک و فلفل به آبگوشت مان اضافه می کنیم به میزانی که فقط عدس پخته بشود.وقتی عدس پته شد آبگوشت جا افتاد حرارت را خاموش کنید. بعد چند دقیقه که خنک شد همراه با سیر و ماست میل کنید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک