جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

استقبال از ماه رمضان در قدیم الایام - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

استقبال از ماه رمضان در قدیم الایام

استقبال از ماه رمضان در قدیم الایام


Loading the player...

در قدیم که اطو وجود نداشته است لباس ها را به صورت نمدار داخل بقچه قرار داده و بقچه را داخل یخدان قرار دادند. یخدان کمدی کوچک و زمینی بود که جنس آن از چوب بوده و با فلزات تزیین شده بود . ارد هشت در خان نیز آردی است که در ان از بهترین قسمت گندم برای تهیه آرد استفاده می شود و از آن آرد برای پخت انواع نان های محلی و سنتی استفاده می شده است .در گذشته همدانی ها قبل از ماه رمضان این آرد را خمیر کرده و برای پخت انواع نان های شیرین ،نان لواش،کماج در ماه رمضان استفاده می کردند . یکی دیگر از سنت مردم همدان در ماه مبارک رمضان به پیشواز رفتنن بوده است که این کار با رفتن به حمام و انجام غسل برای ورد به ماه رمضان انجام می داند و پس از غسل سی مشت آب بر سرشان می ریختند و معتقد بودند این امر موجب ایمنی شدن بدن آنها از هرگونه بیماری می شود.

In the old, flatiron is not present and Damp clothes put inside the bundle and the bundle was put into the freezer. Hshtdrkhan flour is Wheat flour where prepare of the best parts of wheat flour. Of this flour are used for baking varieties local and traditional bread. in the past before Ramadan, Hamadani were used this flour for baking sweet breads, lavash bread, shortbread. Another tradition of the people of Hamadan in Ramazan is going to welcome the work done by going to the bathroom and wash out the month of Ramazan is greeted and then water washed over their heads took thirty fist and believed that the immune Their body of any disease is