جهش تولید | جمعه، ۲ آبان ۱۳۹۹

اسنک گوشت و بادنجان - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

اسنک گوشت و بادنجان

Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و بادنجان گوشت چرخ کرده 500 گرم بادنجان سرخ شده نگینی یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه کره یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 2 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده یک قاشق سوپ خوری نمک فلفل قرمز وسیاه و زیره به مقدار نیاز طرز تهیه اول مقداری روغن در ظرف ریخته و گوشت را تفت می دهیم ادویه جات را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم رب را به مواد اضافه می کنیم فلفل دلمه ای نگینی شده را هم به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم به مدت یک ساعت تا با بخار پخته شود. حال جعفری خورد شده را به آن اضافه می کنیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم بادمجان تفت داده شده را به آن اضافه می کنیم نان تست را آورده و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم سپس از مواد روی پنیر ریخته و مقداری پنیر هم روی مواد می گذاریم. یک عدد نون تست روی مواد گذاشته و دو طرف آن کره می مالیم حال ساندویج ساز را گرم کرده و نانها را داخل آن می چینیم ده دقیقه بعد اسنک ما آماده است .



حضرت نور

حضرت نور

نماهنگ با صدای علیرضا افتخاری

حکایت گونه‌ای که تر شد

حکایت گونه‌ای که تر شد

مستند با موضوع امام رضا(ع)

دلتنگم

دلتنگم

نماهنگ با تصاویری از حرم امام رضا