جهش تولید | دوشنبه، ۱۰ آذر ۱۳۹۹

آش اسفناج - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

آش اسفناج

آش اسفناج


مواد لازم:گوشت چرخ کرده :300 گرم، اسفناج یک کیلوگرم،آرد برنج سه قاشق غذا خوری سر پر ،کره و روغن به مقدار لازم،لپه نصف لیوان،پیاز دو عدد متوسط ،تخم مرغ دو عدد،آبغوره نصف لیوان،نمک فلفل ادویه و زردچوبه به میزان لازم، برای تهیه آش ساک اسفناج را می گیریم و ریز خرد می کنیم ریز آشی خرد می کنیم .پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت می دهیم .لپه را با آب می پزیم اما نه به طور کامل به طوری که یک مقدار جای پخت داشته باشد که به آش اضافه کنیم .پیاز را به لپه و آبش اضافه می کنیم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز متوسطه که رنده ریز کرده و نمک و ادویه ورز می دهیم و قلقلی می کنیم .توی پیاز و آب لپه که آب ریختیم کوفته ها را می ریزیم .می گذاریم در حین جوشیدن لپه ها پخته شود.خیلی ها دوست دارند چرب باشد می تواند در آب و رغن کوفته ها را قرار دهند بعد از جوشیدن آب با روغن کمی تفت داده شود.مقداری زیره سبز یا سیاه به مواد اضافه کرده وقتی کوفته های شما جوش زد اسفناجی که از قبل خرد کرده به این مواد اضافه می کنید. آرد برنج را با آب سرد مخلوط کرده و به مواد آش اضافه می کنیم .هم می زنیم تا ته نگیرد البته نه زیاد فقط برای اینکه ته نگیرد .وقتی لعاب داد آرد برنج تخم مرغ ها که مخلوط شده به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بریده نشود و به جوش بیاید و آش ما باید لعاب داشته باشد و آبش زیاد نباشد .در پایان گشنیز و گلپر و فلفل سیاه آسیاب شده را اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد در پایان در ظرف ریخته رویش را با آب زعفران تزیین کنید.