رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۸ اسفند ۱۳۹۸

آش بهاره - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آش بهاره

Loading the player...

دانلود

مواد لازم

دوغ کفیر یک لیتر

بلغور گندم 100 گرم

گوشت گوساله 500 گرم

برنج 50 گرم

ذرت 50 گرم

کره 50 گرم

و یک قاشق غذا خوری آرد گندم

این آش به مناسبت فصل بهار و در این فصل درست می شود در کشورهای دیگر هم این آش پخته می شود.

مواد گفته شده برای 5 الی 6 نفرکافی می باشد.

به این 7 مواد نباید موادی اضافه و یا کم شود چون وجود هر  کدام از این مواد در طعم آش  موثرمی باشد .

ابتدا باید گوشت را قرمه کنیم ووقتی گوشت ها را خورد کردیم با 2 پیمانه آب می گذاریم بپزد . بلغورها را هم پاک کرده و با 2 لیوان آب دیگر می گذاریم بپزد . کفیر یکی از دوغ هایی است که سرشار از ویتامین و بیوتین می باشد . دوغ کفیر را با آرد مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا آرد در داخل آن باز شود سپس گوشت و بلغور پخته شده را با هم مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه می کنیم سپس کره آب شده و دوغ را هم به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا برنج بپزد وقتی برنج پخت در بشقاب سرو می کنیم و مقدرای ذرت روی آن می پاشیم.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک