آش بهاره - نمایش محتوای تولیدویژه
آش بهاره
مواد لازم
دوغ کفیر یک لیتر
بلغور گندم 100 گرم
گوشت گوساله 500 گرم
برنج 50 گرم
ذرت 50 گرم
کره 50 گرم
و یک قاشق غذا خوری آرد گندم
این آش به مناسبت فصل بهار و در این فصل درست می شود در کشورهای دیگر هم این آش پخته می شود.
مواد گفته شده برای 5 الی 6 نفرکافی می باشد.
به این 7 مواد نباید موادی اضافه و یا کم شود چون وجود هر کدام از این مواد در طعم آش موثرمی باشد .
ابتدا باید گوشت را قرمه کنیم ووقتی گوشت ها را خورد کردیم با 2 پیمانه آب می گذاریم بپزد . بلغورها را هم پاک کرده و با 2 لیوان آب دیگر می گذاریم بپزد . کفیر یکی از دوغ هایی است که سرشار از ویتامین و بیوتین می باشد . دوغ کفیر را با آرد مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا آرد در داخل آن باز شود سپس گوشت و بلغور پخته شده را با هم مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه می کنیم سپس کره آب شده و دوغ را هم به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا برنج بپزد وقتی برنج پخت در بشقاب سرو می کنیم و مقدرای ذرت روی آن می پاشیم.

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او