جهش تولید | چهارشنبه، ۸ بهمن ۱۳۹۹

آش خیار - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آش خیار

Loading the player...

دانلود

 مواد لازم:
خیار چمبر 300 گرم
گوشت  دنده گوسفندی 400 گرم

بلغور 300 گرم

پیاز 2 عدد
عدس یک لیوان

نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
سیر 10 حبه

طرز تهیه:

عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس عدس 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و بپزید.

بلغور هم با آب می گذاریم بپزد . گوشت را چند تکه کنید و با یک عدد پیاز خرد شده تفت دهید سپس 3 لیوان اب بریزید و بگذارید گوشت بپزد، وقتی آب گوشت به 1/3 کاهش یافت می‌توانید عدس و بلغور پخته شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه کنید.

خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم‌های خیار را خارج کنید ، خیارها را مانند کرفس حلقه‌ای خرد کنید ، درون ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند .

می توان جای خیار چمبر از بادنجان یا کدو استفاده کرد.

پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند ، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود یک دقیقه تفت دهید و کناری بگذارید.

خیارهای تفت داده ، را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد می‌توانید نمک ، فلفل را اضافه نمائید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ، نعنا داغ تزئین کنید.



شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او

سردار قاآنی

سردار قاآنی

مروری بر سابقه فعالیتهای درخشان سردار قاآنی : فرمانده سپاه قدس

سردار دلها

سردار دلها

سردار حاج قاسم سلیمانی تا ابد در قلب مردم ایران جاودانه شد.

مدافعان

مدافعان

نماهنگ مدافعان، تقدیم به روح بلند شهید دکتر محسن فخری زاده