جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۲ فروردین ۱۳۹۹

آش خیار - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آش خیار

Loading the player...

دانلود

 مواد لازم:
خیار چمبر 300 گرم
گوشت  دنده گوسفندی 400 گرم

بلغور 300 گرم

پیاز 2 عدد
عدس یک لیوان

نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
سیر 10 حبه

طرز تهیه:

عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس عدس 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و بپزید.

بلغور هم با آب می گذاریم بپزد . گوشت را چند تکه کنید و با یک عدد پیاز خرد شده تفت دهید سپس 3 لیوان اب بریزید و بگذارید گوشت بپزد، وقتی آب گوشت به 1/3 کاهش یافت می‌توانید عدس و بلغور پخته شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه کنید.

خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم‌های خیار را خارج کنید ، خیارها را مانند کرفس حلقه‌ای خرد کنید ، درون ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند .

می توان جای خیار چمبر از بادنجان یا کدو استفاده کرد.

پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند ، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود یک دقیقه تفت دهید و کناری بگذارید.

خیارهای تفت داده ، را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد می‌توانید نمک ، فلفل را اضافه نمائید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ، نعنا داغ تزئین کنید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک