رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

آش زرشک - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آش زرشک

Loading the player...

دانلود

برنج یک پیمانه سبزی آش نیم کیلو فلفل مقداری زردچوبه مقداری نمک قدری زرشک دو پیمانه لپه یک دوم پیمانه نعناع داغ مقداری سیر داغ مقداری پیاز داغ طرز تهیه : سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزیدو لپه را نیز بریزید تا کاملا بپزد ، همینکه برنج و لپه پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را ریز کرده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب زرشک ، در آش بریزید نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی آش بریزید اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم ، بجای آب زرشک هر یک از مواد فوق ذکر را در آش میریزیم تا آش مطلوب بدست آید روی آش را با نعنا داغ پیاز داغ و سیر داغ تزئین می کنیم .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک