رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

آش نذری - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آش نذری

Loading the player...

به یكی از نذری هایی كه درست می كنند آش گندم می گویند خانم هایی که نذر دارند امیدوارم كه این آش را تهیه كنید. مواد لازم :نخود و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی 250 گرم ،گوشت بدون استخوان 400 گرم ،نمك فلفل زردچوبه و ادویه به مقدار لازم ، قلم گوساله یا گوسفندی 2 الی 3 ، برنج یک لیوان ،بلغور گندم نیم کیلو ،پیاز سرخ شده هر چی بیشتر باشه خوشمزه تره 6 یا 7 عدد پیازمتوسط را تفت بدید و کنار بگذارید . طرز تهیه : گوشت را تمیز می شورید همراه با قلمه ها و اّ ب و یه دونه پیاز می گذاریم کاملا بپزد که گوشت له بشود اگر از گوشت دنده که چرب تره مقداری استفاده کنید خوشمزه تر می شود اضافه می کنیم تا بپزد و از آبش باقی بماند. کنارلوبیا و نخود را می گذاریم همراه با آب کاملا بپزد وقتی پخته شد کنار می گذاریم بلغور را تمیز شسته ورمی چینیم که سنگی داخلش نباشد برنج هم اضافه می کنیم اگر برنج خرد باشه بهتراست و بیشتر لعاب می دهد. اگر نه هر برنجی که دارید برنج ایرانی خوب اضافه می کنیم با آب بگذارید بپزد با حرارت کم در حین پخت از آب گوشت یا آب اضافه می کنیم و به آن نخود اضافه می کنیم تا کاملا بپزد یک پیاله بزرگ پیاز داغ به بلغوراضافه می کنیم وقتی که بلغور ما پخته شد به لعاب نشست آن حبوباتی که داشتیم یک سوم اش را می کوبیم چون حبوبات کوبیده شده لعاب به آش میندازد آن بلغور و برنج را با گوشت کوب برقی یا با گوشت کوب کاملا بکوبید تا به لعاب بنشیند مثل حلیم بشود وقتی آن اضافه کردید نخود و لوبیا کوبیده شده و گوشت هم اضافه می کنیم. گوشت را ریشه ریشه مثل اینکه برای حلیم با گوشت کوب های چوبی آرام آرام حالت ماساژ می دهیم تا از هم جدا بشود .ریشه ریشه بشه به آن حالت میزنیم می گذاریم چند جوش بزند فلفل سیاه ،نمک ،زردچوبه اضافه می کنیم اگر آش خیلی سفت بود مقداری آبگوشت یاآب حبوبات اضافه می کنیم .چون آش را وقتی زمین بگذارید و مقداری هم بزنید خود به خود سفت تر می شود پس یک مقدار شل تر باید برداریم پیاز داغ زیاد هم بریزید از این آش با مقداری نعنا داغ یا پیاز داغ هم تزیین کنید .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک