جهش تولید | چهارشنبه، ۸ بهمن ۱۳۹۹

آش گیلاغه - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آش گیلاغه

Loading the player...

آش گیلاغه

مواد لازم:

بلغور گندم:نصف پیمانه،خرده برنج: یک پیمانه،نخود پخته شده: دو پیمانه،سبزی آش محلی: نیم کیلوگرم،ماش:نصف پیمانه،نمک و ادویه به مقدار لازم،دوغ غلیظ:6 لیوان ،آبگوشت:3 پیمانه،سیر داغ و نعناع داغ :به میزان لازم.

طرز تهیه:

بلغور و برنج را تمیز شسته و داخل آب آبگوشت می ریزیم.یک پیاز را رنده کرده تا همراه مواد بپزد.حبوبات را که از قبل پخته شده با مواد مخلوط می کنیم تا آش ما لعاب بیندازد.نخود و ماش را هم به مواد اضافه می کنیم.یک تا دو قاشق سرخ شده را اضافه می کنیم.سبزی را هم اضافه کرده و نمک و ادویه را داخل غذا می ریزیم.در آخر کار آش نباید زیاد آب داشته باشد.دوغ غلیظ را به همه مواد اضافه و حرارت شعله را کم می کنیم.مداوم غذا را هم می زنیم تا دوغ بریده بریده نشود.وقتی غذا جوش آمد آن را خاموش کرده و با مواد مختلف آش را تزئین می کنیم.



شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او

سردار قاآنی

سردار قاآنی

مروری بر سابقه فعالیتهای درخشان سردار قاآنی : فرمانده سپاه قدس

سردار دلها

سردار دلها

سردار حاج قاسم سلیمانی تا ابد در قلب مردم ایران جاودانه شد.

مدافعان

مدافعان

نماهنگ مدافعان، تقدیم به روح بلند شهید دکتر محسن فخری زاده