رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۸ اسفند ۱۳۹۸

آش گیلاغه - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آش گیلاغه

Loading the player...

آش گیلاغه

مواد لازم:

بلغور گندم:نصف پیمانه،خرده برنج: یک پیمانه،نخود پخته شده: دو پیمانه،سبزی آش محلی: نیم کیلوگرم،ماش:نصف پیمانه،نمک و ادویه به مقدار لازم،دوغ غلیظ:6 لیوان ،آبگوشت:3 پیمانه،سیر داغ و نعناع داغ :به میزان لازم.

طرز تهیه:

بلغور و برنج را تمیز شسته و داخل آب آبگوشت می ریزیم.یک پیاز را رنده کرده تا همراه مواد بپزد.حبوبات را که از قبل پخته شده با مواد مخلوط می کنیم تا آش ما لعاب بیندازد.نخود و ماش را هم به مواد اضافه می کنیم.یک تا دو قاشق سرخ شده را اضافه می کنیم.سبزی را هم اضافه کرده و نمک و ادویه را داخل غذا می ریزیم.در آخر کار آش نباید زیاد آب داشته باشد.دوغ غلیظ را به همه مواد اضافه و حرارت شعله را کم می کنیم.مداوم غذا را هم می زنیم تا دوغ بریده بریده نشود.وقتی غذا جوش آمد آن را خاموش کرده و با مواد مختلف آش را تزئین می کنیم.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک