آش گیلاغه - نمایش محتوای تولیدویژه
آش گیلاغه
آش گیلاغه
مواد لازم:
بلغور گندم:نصف پیمانه،خرده برنج: یک پیمانه،نخود پخته شده: دو پیمانه،سبزی آش محلی: نیم کیلوگرم،ماش:نصف پیمانه،نمک و ادویه به مقدار لازم،دوغ غلیظ:6 لیوان ،آبگوشت:3 پیمانه،سیر داغ و نعناع داغ :به میزان لازم.
طرز تهیه:
بلغور و برنج را تمیز شسته و داخل آب آبگوشت می ریزیم.یک پیاز را رنده کرده تا همراه مواد بپزد.حبوبات را که از قبل پخته شده با مواد مخلوط می کنیم تا آش ما لعاب بیندازد.نخود و ماش را هم به مواد اضافه می کنیم.یک تا دو قاشق سرخ شده را اضافه می کنیم.سبزی را هم اضافه کرده و نمک و ادویه را داخل غذا می ریزیم.در آخر کار آش نباید زیاد آب داشته باشد.دوغ غلیظ را به همه مواد اضافه و حرارت شعله را کم می کنیم.مداوم غذا را هم می زنیم تا دوغ بریده بریده نشود.وقتی غذا جوش آمد آن را خاموش کرده و با مواد مختلف آش را تزئین می کنیم.

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او