جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۷ فروردین ۱۳۹۹

آلبالو پلو - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آلبالو پلو

Loading the player...

مواد لازم: مربای آلبالو بدون آب نیم کیلو،گوشت چرخ کرده برای کوفته قلقلی نیم کیلو،خلال پسته و بادام سه قاشق غذاخوری،(در صورت تمایل به جای گوشت از مرغ استفاده کنید )زعفران آب گرفته به مقدار لازم،شکر 200 گرم،پودر دارچین یک و نیم قاشق غذاخوری،روغن و کره به میزان لازم ،برنج 6 پیمانه ، طرز تهیه : آلبالو را می توان هسته گرفته و مقداری شکر ریخت ولی غلیظ نشود صاف می کنیم و کنار می گذاریم .اگر از مربای آلبالو استفاده می کنیم از صافی گذرانده تا آبش برود سپس از دانه های آلبالو استفاده می کنیم.گوشت چرخ کرده را با یک پیاز و نمک و فلفل و ادویه ورز داده و کوفته قلقلی های متوسط درست می کنیم خلال پسته و بادام را در آب ولرم خیس کرده تا نرم شود کنار می گذاریم. برنج را که خیس کردیم پخته و صاف کرده و مقداری زنده تر برمی داریم. کف ظرف را کمی کنجد بپاشید اگر هم خواستید از ته دیگ های دیگری چون نان و یا سیب زمینی استفاده کنید .روغن را ته قابلمه ریخته یک لایه برنج و یک لایه از مواد شامل کوفته قلقلی –پسته و بادام و شکر و پودر دارچین ریخته تا بالا بیایید .اگر کسی هم دوست ندارد از شکر استفاده کند از آب مربای رقیق شده روی برنج می ریزیم و می گذاریم تا برنج دم بکشد.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک