جهش تولید | دوشنبه، ۱۰ آذر ۱۳۹۹

آلبالو پلو - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

آلبالو پلو

Loading the player...

مواد لازم: مربای آلبالو بدون آب نیم کیلو،گوشت چرخ کرده برای کوفته قلقلی نیم کیلو،خلال پسته و بادام سه قاشق غذاخوری،(در صورت تمایل به جای گوشت از مرغ استفاده کنید )زعفران آب گرفته به مقدار لازم،شکر 200 گرم،پودر دارچین یک و نیم قاشق غذاخوری،روغن و کره به میزان لازم ،برنج 6 پیمانه ، طرز تهیه : آلبالو را می توان هسته گرفته و مقداری شکر ریخت ولی غلیظ نشود صاف می کنیم و کنار می گذاریم .اگر از مربای آلبالو استفاده می کنیم از صافی گذرانده تا آبش برود سپس از دانه های آلبالو استفاده می کنیم.گوشت چرخ کرده را با یک پیاز و نمک و فلفل و ادویه ورز داده و کوفته قلقلی های متوسط درست می کنیم خلال پسته و بادام را در آب ولرم خیس کرده تا نرم شود کنار می گذاریم. برنج را که خیس کردیم پخته و صاف کرده و مقداری زنده تر برمی داریم. کف ظرف را کمی کنجد بپاشید اگر هم خواستید از ته دیگ های دیگری چون نان و یا سیب زمینی استفاده کنید .روغن را ته قابلمه ریخته یک لایه برنج و یک لایه از مواد شامل کوفته قلقلی –پسته و بادام و شکر و پودر دارچین ریخته تا بالا بیایید .اگر کسی هم دوست ندارد از شکر استفاده کند از آب مربای رقیق شده روی برنج می ریزیم و می گذاریم تا برنج دم بکشد.



مدافعان

مدافعان

نماهنگ مدافعان، تقدیم به روح بلند شهید دکتر محسن فخری زاده

بعثت بسیج

بعثت بسیج

ویژه هفته بسیج

بسیج امیدآفرین

بسیج امیدآفرین

ویژه هفته بسیج