جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

انتخاب دام برای مصارف خوراکی - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

انتخاب دام برای مصارف خوراکی

انتخاب دام برای مصارف خوراکی


Loading the player...

یکی از مواد غذایی مورد نیاز بدن گوشت است . از این رو در این مستند گزارشی نحوه نتخاب دام سالم برای كشتارو ذبح را نشان می دهیم . اولین اصل از اصول معاینه در دامهای كوچك (گوسفندان ) فرم ظاهری دام است که باید فرم طبیعی داشته باشد یعنی نقص مادر زادی نداشته باشد. فرم پشم ومو طبیعی باشد . معاینه از سر شروع می شود ابتدا چشمها را نگاه می كنیم و بعد پلك سوم . پلك نباید زرد باشد بعد معاینه دهان ،لثه و بعد زبان رانگاه می كنیم . بعد از اطمینان از صحت دام می توان آن را كشتار و به عنوان ماده غذایی سالم از آن استفاده نمود. اگر دامی بیمار بود لاشه را داخل كوره میگذاریم تا ازبین برود و دیگر به كشتارگاه فرستاده نمی شود. یكی از مواردی كه در خرید گوسفند باید دقت كنیم وزن گوسفند است در صورتیكه از دام زنده 45 تا 50 درصد می تونیم گوشت بگیریم .بهترین خرید دامهایی هستند كه بره های نر بین 50 تا 60 كیلو وزن داشته باشند و هر قدر بره سن كمتری داشته باشد، گوشت بهتری دارد.

Talk to the brutal slaughter of healthy animals is that animals should be selected according to the principles of health examinations in small animals are sheep, cattle keep the apparent form of natural form, we must be defects congenital.Wool is a natural then we begin to examine the form of a head start, we look at the eyes first and then the third eyelid .After examination of the eyelids should be yellow, mouth, gums, and then later we Dombeh and talking language and lymph nodes are examined .If they were animal carcasses inside the furnace will communicate them to be destroyed and not sent to the slaughterhouse .We should be careful in cases where the purchase of sheep is a sheep weighing 45 to 50 percent in the case of livestock meat can take.