رونق تولید ملی | شنبه، ۳ اسفند ۱۳۹۸

باسلق ژله ای - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

باسلق ژله ای

Loading the player...

دانلود

پودر ژله : 1 بسته با هر طعمی که دوست دارید نشاسته : یک چهارم پیمانه شکر : نصف پیمانه آب سرد : 2 پیمانه گلاب : 1-2 ق غ پودر نارگیل : مقداری هل : کاملا اختیاری. طرز تهیه : قبل از هر کاری اول یه ظرف مستطیلی بردارین و خیسش کنین.(یعنی یه دور آب فقط داخلش بگیرین و خالی کنین بعد یه نایلون باز کنین و بذارین داخلش.سعی کنین کامل بازش کنین تا چروک نباشه. هر چند اگر هم چروک شد اشکال نداره چون قرار روی باسلوق با پودر نارگیل پوشیده بشه. پودر ژله , نشاسته و شکر رو با هم مخلوط می کنیم. آب سرد رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم. وقتی دیدین داره غلیظ میشه , گلاب رو اضافه کنین و بازم هم بزنین. باید غلظتش بیشتر از فرنی باشهبعد از اینکه غلظتش اندازه شد شعله گاز رو خاموش کنین. حالا باید بریزین داخل ظرف! پس باسلوق رو چند دقیقه ای هم می زنیم تا از داغی بیوفته و بعد داخل ظرف مون می ریزیم. و بعد می ریزیم داخل ظرف. اجازه می دیم تا خنک شه و بعد می ذاریم داخل یخچال تا زمانی که خودشو بگیره. بعد از اینکه خودشو گرفت کناره هاشو با چاقوی تیز برش می دیم و باسلوق مونو با نایلون , از داخل ظرف خارج می کنیم و به هر صورتی که دوست دارین برش می زنین. بعد از برش , یکی یکی داخل پودر نارگیل می غلطونیم.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک