سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | چهارشنبه، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

بورانی کرفس - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

بورانی کرفس

Loading the player...

مواد لازم: کرفس دو بوته متوسط ، سیر 8 حبه یا یک دو بوته کوچک، نمک، فلفل ، ادویه به مقدار لازم، نعنا خشک شده یا پونه خشک شده یک قاشق غذا خوری ، ماستی که مقداری آبش رفته باشد و تقریبا سفت شده باشد نیم کیلو ، گردو خرد شده 5 عددنگینی ریز ، آب مقداری. طرز تهیه: کرفس ها را مقداری ریز می کنیم با آب و نمک می گذاریم بپزد وآبش به خوردش برود.کرفس ها را یا می کوبیم یا چرخ می کنیم ولی اگه بکوبیم بهتراست که معلوم بشودچیست .سیر را پوست می گیریم می کوبیم یا رنده می کنیم و با ماست مخلوط می کنیم وقتی به هم زدیم یه مقدار فلفل (فلفل سیاه خیلی خوشمزه تر می کند)اضافه می کنیم نعنا خشک را می ریزیم کرفس پخته و له شده را اگر از قسمت مغز کرفس و آن ساقه و برگ های مغز کرفس استفاده کنیم خوشمزه تر می شود. از برگ های ترد استفاده کنید زیاد هم سعی کنید نپزد حالت یک مقدار سفتی اش را حس کنید .بعد مخلوط می کنیم. گردو ، سیر یا مقداری نعناع خشک یا پونه خشک اضافه می کنیم به هم میزنیم و تا نیم ساعت بهش استراحت میدیم و همراه با غذا نوش جان می کنید.



شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او

سردار قاآنی

سردار قاآنی

مروری بر سابقه فعالیتهای درخشان سردار قاآنی : فرمانده سپاه قدس

سردار دلها

سردار دلها

سردار حاج قاسم سلیمانی تا ابد در قلب مردم ایران جاودانه شد.

مدافعان

مدافعان

نماهنگ مدافعان، تقدیم به روح بلند شهید دکتر محسن فخری زاده