Skip to Content

بیفتک مرغ

Loading the player...

بیفتک مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ:2 عدد،هویج پخته شده:2 عدد،سیب زمینی بزرگ :2 عدد،تخم بلدرچین:یا تخم مرغ :یک عدد،زعفران:به مقدار لازم،نمک و فلفل و ادویه:کمی،آب :یک لیوان.

طرز تهیه:

سینه مرغ را ورقه ورقه نازک کرده و استخوان هایش را خارج می کنیم.هر سینه مرغ 4 تا 5 قسمت می شود.یک پلاستیک رویش می اندازیم و با بیفتک کوب یا ته چاقو به آرامی روی تکه های مرغ می کوبیم تا نازک شود.داخل یک تابه 20 گرم کره بریزید و آب و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید.گوشت ها را آرام داخل مواد گذاشته تا کامل پخته شود.آرام گوشت ها را پشت و رو کنید.زمان پخت این گوشت بسیار کم است.اگر دوست داشتید آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و در یک دیس برای تزیین قرار دهید.می توانید برای تزئین از هر موادی که داشتید استفاده کنید.