جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

ته چین انار - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

ته چین انار

ته چین انار


اینجا یه ته چین داریم با انار . البته علاوه بر خوشرنگ بودن ، این ته چین خیلی خوشمزه هم هست . برای اینکه یک طعم مناسب داشته باشم انار رو با عسل غلیظ کردم و با خامه ترش مخلوط کردم . این کار رو میشه با ماست کیسه سفت هم انجام داد . دلیل استفاده از ماست کیسه اینه که چون توی ته چین آب انار داریم، اگه از ماست معمولی استفاده کنیم مایه ته چین خیلی شل می شه . چرا ماست ترش ؟
چون انار شیرین و عسل رو با هم ترکیب می کنیم پس یه چیز ترش برای بالانس کردن لازم داریم . البته اگه انار ترش بود از ماست معمولی استفاده کنید
:مواد لازم
یک پیمانه برنج
آب یک عدد شیرین و بزرگ (حدود سه چهارم پیمانه )ا
یک قاشق چای خوری عسل
نمک و فلفل سفید (یا سیاه ) به میزان لازم
سه هشتم پیمانه خامه ترش یا ماست کیسه کمی ترش
یک عدد زرده تخم مرغ
دو قاشق غذا خوری کره آب شده یا روغن مایع معمولی
فر رو روشن و روی درجه زیاد تنظیم کنید
آب انار رو با عسل و نمک و فلفل حرارت بدید تا حجمش حدودا یک سوم بشه
بزارید کمی سرد بشه . در این حین ماست ، کره و زرده رو مخلوط کنید
این معجون زیبا رو کم کم به مایه ماست اضافه کنید. هم بزنید و وقتی که به غلظتی شبیه ماست رسید ، دیگه اضافه نکنید
یادتون باشی یه کمی از معجون انار نگه دارید . برای آخر کار لازم می شه
مایه ته چین رو با برنج آب کش شده مخلوط و در قالب بریزید
ته چین رو توی فر بزارید و بسته به جنس قالب بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. اولا ته چین باید توی فر پخته بشه اون هم در یک لایه نازک و دوما مرغ نباید بینش باشه چون مرغ زیاد پخته می شه . بنابرین سینه رو گریل کردم
اون سسی که زیاد اومد رو یادتون می یاد ؟
اون رو روی ته چین بریزید تا زیباتر بشه . چند قطره هم برای تزیین ظرف ...ا