جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

توپک خرما - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

توپک خرما

Loading the player...

دانلود

خرما به مقدار لازم بیسکویت دو تا سه عدد پودر نارگیل به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم دارچین و زنجبیل به مقدار لازم هسته ها ی خرما را جدا می کنیم بعد آن را در یک تابه ریخته و با یک فنجان آب می گذاریم روی حرارت که نرم شود بعد که نرم شد آن را تفت می دهیم تا به حالت پوره در بیاید بعد بیسکویت را با دست پودر می کنیم و داخل پوره خرما می ریزیم بعد زنجفیل و دارچین را هم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم اگر می خواهید شیرینی خرما کمتر شود از بیسکویت بیشتری می توانید استفاده کنید بعد مقداری از خرما را برداشته و به صورت گلوله در می آوریم وآن را در پودر نارگیل می غلطانیم . می توانیم بجای پودر نارگیل از پودر پسته و یا انواع گلها استفاده کنیم .



حضرت نور

حضرت نور

نماهنگ با صدای علیرضا افتخاری

حکایت گونه‌ای که تر شد

حکایت گونه‌ای که تر شد

مستند با موضوع امام رضا(ع)

دلتنگم

دلتنگم

نماهنگ با تصاویری از حرم امام رضا