جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ آبان ۱۳۹۹

جو - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

جو

جو


جو گونه ای از غلات است . جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. خواص آن عبارت است از : * غذایی بسیار مقوی است . * خاصیت نرم کننده دارد . * در قدیم از جو زیاد استفاده می‌کردند . * برای نقرس مفید است . * جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است . * ماء الشعیر برای درمان سل، زخم‌های ریوی و سردرد گرم مفید است . * ماء الشعیر خون ساز است و زود هضم می‌شود. * ماء الشعیر را با خشخاش کوبیده برای سردرد مفید است . * برای درمان نقرس پماد در جو را با آب بر روی قسمت‌های دردناک بگذارید . * جو را با شکر مخلوط کرده غذای خوبی برای اطفال است . * بیسکوبیت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می‌برد. * سرد مزاجان باید جو را با شکر بخورند. * کشک الشعیر برای مزاج‌های گرم و اسهال‌های صفراوی مفید است . * برای برطرف کردن گلو درد و ورم گلو کشک الشعیر را قرقره کنید . * برای پائین آرودن کلسترول از جو استفاده کنید . * جو چون دارای پروتئاز می‌باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می‌کند .


{gallery}jo{/gallery}