رونق تولید ملی | دوشنبه، ۵ اسفند ۱۳۹۸

حلوازرده همدان - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

حلوازرده همدان

Loading the player...

دانلود

مواد لازم زرده تخم مرغ 4 عدد شکر 100گرم روغن به مقدار لازم زعفران سائیده شده به میزان دلخواه نشاسته ذرت یک قاشق غذا خوری حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی است، با این تفاوت که رنگ زرد مایل به نارنجی دارد و کمی غلیظتر و سفتتر از فرنی است. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت سرد سرو می کنند و دسر محبوب مردم همدان است. طرز تهیه: زرده را با شکر خوب مخلوط کنید تا کرمی رنگ شود و کشدار شود .نشاسته ذرت را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم بعد مواد را روی شعله مستقیم با حرارت کم قرار می دهیم و هم می زنم تا اثر قاشق روی آن باقی بماند زعفران را هم اضافه می کنم روغن را ته قابلمه ریخته و حلوا و شکر را توش می ریزیم و هم می زنیم این حلوا در شهر ما با کماج و یا نون تارت سرو می شود



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک