حمایت از کالای ایرانی | جمعه، ۳۱ فروردین ۱۳۹۷

حلوای به - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

حلوای به

Loading the player...

حلوای به مواد لازم: به:700 گرم-آب :نصف پیمانه-شکر 280 گرم-خلال بادام :40 گرم-پودر هل ساییده :یک قاشق چایخوری-پودر پسته :به مقدار لازم طرز تهیه: پوست به را گرفته و سط اش را بیرون می آوریم.هر چه قدر به رسیده تر باشد حلوا خوشمزه تر است.به را با آن و نصف کر می پزیم.تا حدی که به پخته شود و له شود ما آب اضافه می کنیم.در این زمان بقیه شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا از ظرف جدا شود.خلال بادام را کمی تفت داده و به حلوا اضافه می کنیم غلیظ که شد داخل بشقاب می کشیم و با پودر پسته و خلال بادام تزیین می کنیم.البته می توانیم در حین پخت میزانی کره یا روغن حیوانی به آن اضافه کنیم.