جهش تولید | سه‌شنبه، ۷ بهمن ۱۳۹۹

حلوای به - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

حلوای به

Loading the player...

حلوای به مواد لازم: به:700 گرم-آب :نصف پیمانه-شکر 280 گرم-خلال بادام :40 گرم-پودر هل ساییده :یک قاشق چایخوری-پودر پسته :به مقدار لازم طرز تهیه: پوست به را گرفته و سط اش را بیرون می آوریم.هر چه قدر به رسیده تر باشد حلوا خوشمزه تر است.به را با آن و نصف کر می پزیم.تا حدی که به پخته شود و له شود ما آب اضافه می کنیم.در این زمان بقیه شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا از ظرف جدا شود.خلال بادام را کمی تفت داده و به حلوا اضافه می کنیم غلیظ که شد داخل بشقاب می کشیم و با پودر پسته و خلال بادام تزیین می کنیم.البته می توانیم در حین پخت میزانی کره یا روغن حیوانی به آن اضافه کنیم.



شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او

سردار قاآنی

سردار قاآنی

مروری بر سابقه فعالیتهای درخشان سردار قاآنی : فرمانده سپاه قدس

سردار دلها

سردار دلها

سردار حاج قاسم سلیمانی تا ابد در قلب مردم ایران جاودانه شد.

مدافعان

مدافعان

نماهنگ مدافعان، تقدیم به روح بلند شهید دکتر محسن فخری زاده