رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

حلوای به - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

حلوای به

Loading the player...

حلوای به مواد لازم: به:700 گرم-آب :نصف پیمانه-شکر 280 گرم-خلال بادام :40 گرم-پودر هل ساییده :یک قاشق چایخوری-پودر پسته :به مقدار لازم طرز تهیه: پوست به را گرفته و سط اش را بیرون می آوریم.هر چه قدر به رسیده تر باشد حلوا خوشمزه تر است.به را با آن و نصف کر می پزیم.تا حدی که به پخته شود و له شود ما آب اضافه می کنیم.در این زمان بقیه شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا از ظرف جدا شود.خلال بادام را کمی تفت داده و به حلوا اضافه می کنیم غلیظ که شد داخل بشقاب می کشیم و با پودر پسته و خلال بادام تزیین می کنیم.البته می توانیم در حین پخت میزانی کره یا روغن حیوانی به آن اضافه کنیم.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک