رونق تولید ملی | شنبه، ۳ اسفند ۱۳۹۸

حلوای سه آرد مجلسی - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

حلوای سه آرد مجلسی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم : آرد سفید ۱پیمانه آرد برنج ۱پیمانه آرد نخودچی ۱پیمانه روغن مایع ۲۰۰ گرم شکر ۳ پیمانه آب ۳ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه محلول زعفران ۳قاشق سوپ خوری کره ۵۰گرم طرز تهیه : شربت حلوا ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از این که شکر در آب حل و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید. آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند، بعد از ۱۰دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید. مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع می‌سوزد. روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. در این مرحله کره را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن درآید تفت دهید. شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. نوش جان امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک