جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

حلوای فندق - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

حلوای فندق

Loading the player...

حلوای فندق: مواد لازم: آرد سنگک 300 گرم،شکر 300 گرم،کره 180 گرم،آب 2 و نیم تا 3 لیوان ،هل آسیاب شده یک قاشق مربا خوری سر صاف،گلاب نصف لیوان،گردوی پودر شده 120 گرم ،روغن مایع 250 گرم ،فندق پودری 150 گرم طرز تهیه : آب و شکر را روی حرارت با هم مخلوط کرده به میزانی که فقط شکر حل شود گلاب و زغفران را اضافه کرده و کنار می گذاریم .آرد سنگک را در تابه یا قابلمه دسته دارروی حرارت تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کره و روغن مایع را هم اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم تا رنگ اش طلایی شود در این مرحله هل را اضافه کرده و گردو و فندق را در مرحله آخر اضافه می کنیم.برای تست کردن حلوا در یک کاسه کوچک مقداری آرد ریخته و مقداری شربت رویش می ریزیم تا ببینیم رنگ اش طلایی شده یا نه اگر شده بود گاز را خاموش کرده و مقداری هم می زنیم .شربت را آرام آرام به حلوا اضافه می کنیم و به هم می زنیم به میزانی که شربت شل نشودچون بعد از خنک شدن خود حلوا کمی سفت می شود.همه حلوا را در یک طرف ظرف جمع کنید و کمی روغن با برس رویش بمالید و ته ظرف را هم چرب کنید تا حلوا مثل قلتک حرکت کند در پایان می توانید حلوا را تزیین کنید.



مدافعان

مدافعان

نماهنگ مدافعان، تقدیم به روح بلند شهید دکتر محسن فخری زاده

بعثت بسیج

بعثت بسیج

ویژه هفته بسیج

بسیج امیدآفرین

بسیج امیدآفرین

ویژه هفته بسیج