جهش تولید | شنبه، ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

حلوای نارگیل - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

حلوای نارگیل

Loading the player...

مواد لازم: نارگیل پودر شده 2 پیمانه ،شیر یک و نیم پیمانه،شکر یک پیمانه،گلاب و بیدمشک یک چهارم پیمانه،زعفران آب کرده یک قاشق مربا خوری،خلال پسته و نارگیل به مقدار لازم،هل ساییده شده یک قاشق مربا خوری سر صاف طرز تهیه: هل را با پوست خیس کرده و شسته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود سپس آن را با پوست آسیاب می کنیم.داخل یک ظرف شیر و شکر را اضافه می کنیم و به می زنیم تا حل شود.ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شده و کمی غلیظ شود در این زمان زعفران را اضافه می کنیم مواد را از روی حرارت برمی داریم.حالا پودر نارگیل را اضلافه می کنیم که حالت چسبندگی پیدا کند ظرف را روی حرارت گذاشته و با قاشق چوبی هم می زنیم تا سفت شود . و گلاب و بیدمشک را اضافه می کنیم سعی کنید عرقیاتی که معطر هستند را در آخر کار اضافه کنید تا عطر و بوی خود را حفظ کنند.این حلوا از حلواهای دیگر شل تر می شود .حال می توانید حلوای نارگیل را در یک دیس ریخته و تزیین کنید .



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک