جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

خرس سیاه - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

خرس سیاه

خرس سیاه


Loading the player...

مشخصات: جثه كوچك‌تر از خرس قهوه‌اي، گوش‌ها به نسبت بزرگ، موها بلند و به رنگ سياه است. در وسط سينه لكه سفيدي به شكل 7 وجود دارد اندازه‌ها: طول سر و تنه 120 تا 180 سانتي‌متر، دم 7 تا 10 سانتي‌متر، ارتفاع 90 سانتي‌متر، وزن 50 تا 170 كيلوگرم و گاها" تا 200 کیلو گرم . زيستگاه این خرس هامناطق كوهستاني و جنگلي جنوب كرمان و هرمزگان. این خرس شبگرد است. معمولاً در اواخر غروب از لانه بيرون مي‌آيد و قبل از روشن شدن هوا دوباره به لانه برمي‌گردد، به نحو بسيار ماهرانه‌اي از درخت بالا مي‌رود. به صورت انفرادي زندگي مي‌كند. در غارها يا حفره‌هايي كه در اثر ريختن صخره‌ها به وجود آمده است لانه مي‌سازد. حالت تهاجمي اين خرس بيشتر از خرس قهوه‌اي است. در ايران به احتمال زياد خواب زمستاني ندارد ولي در مناطقي مانند سيبري چهار تا پنج ماه به خواب زمستاني فرو مي‌رود. او اغب از مواد گياهي نظير ميوه و جوانه تغذيه مي‌كند. بيشتر از ساير خرس‌ها به بالاي درخت مي‌رود. در اكثر مناطق كم ارتفاع بلوچستان كه درختان داز (شبيه نخل زينتي هستند) فراوان است، مشاهده مي‌شود از ميوه و جوانه انتهايي آن كه نرم و مغذي است تغذيه مي‌كند. در مناطق كوهستاني مرتفع مانند كوه بيرك و جبال بارز غذاي خرس‌هاي سياه غالباً بادام وحشي، انجير، زيتون و ساير ميوه‌ها نظير زردآلو است. خرس سياه علاوه بر مواد گياهي، از مواد حيواني نظير حشرات، مهره‌داران كوچك، نوزاد پستانداران و گاهي دام اهلي تغذيه مي‌كند

در نگاه بيشتر ببينيد