جهش تولید | جمعه، ۲ آبان ۱۳۹۹

خرمای شکلاتی - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

خرمای شکلاتی

Loading the player...

دانلود

خرما مغز گردو شکلات تخته ای ترافل شکلات تخته ای را خورد می کنیم و داخل ماکروفر می گذاریم و هر سی ثانیه آن را در می آوریم و هم می زنیم چهار بار این حرکت را انجام می دهیم در بن ماری کردن شکلات لازم است دقت کنیم که نه شکلات نه ظرف آن و نه قاشق هیچکدام نباید خیس باشد وقتی شکلات آب شد هسته خرما را در می آوریم بعد مغز بادام و گردوو یا فندق را در داخل سینی فر می گذاریم و قسمت شعله بالا را روشن می کنیم و بیست دقیقه زمان می دهیم تا مغزهای ما بوداده شوند . بعد آنها را داخل خرماها قرار می دهیم و خرماها را دخل شکلات می غلطانیم و بعد در ترافل می غلطانیم . شکلات تلخ طعم بهتری به خرما می دهد



حضرت نور

حضرت نور

نماهنگ با صدای علیرضا افتخاری

حکایت گونه‌ای که تر شد

حکایت گونه‌ای که تر شد

مستند با موضوع امام رضا(ع)

دلتنگم

دلتنگم

نماهنگ با تصاویری از حرم امام رضا