رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

خرمای شکلاتی - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

خرمای شکلاتی

Loading the player...

دانلود

خرما مغز گردو شکلات تخته ای ترافل شکلات تخته ای را خورد می کنیم و داخل ماکروفر می گذاریم و هر سی ثانیه آن را در می آوریم و هم می زنیم چهار بار این حرکت را انجام می دهیم در بن ماری کردن شکلات لازم است دقت کنیم که نه شکلات نه ظرف آن و نه قاشق هیچکدام نباید خیس باشد وقتی شکلات آب شد هسته خرما را در می آوریم بعد مغز بادام و گردوو یا فندق را در داخل سینی فر می گذاریم و قسمت شعله بالا را روشن می کنیم و بیست دقیقه زمان می دهیم تا مغزهای ما بوداده شوند . بعد آنها را داخل خرماها قرار می دهیم و خرماها را دخل شکلات می غلطانیم و بعد در ترافل می غلطانیم . شکلات تلخ طعم بهتری به خرما می دهد



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک