جهش تولید | پنج‌شنبه، ۶ آذر ۱۳۹۹

خرید دیگ زودپز - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

خرید دیگ زودپز

Loading the player...

دانلود

زودپز ها از لوازم آشپزخانه محبوب و کارآمد هستند که مدت زمان زیادی است در عرصه آشپزخانه ها به خدمت مشغولند. این دیگ های محبوب می توانند کاری کنند که غذا ظرف مدت بسیار کوتاه تری نسبت به ظروف معمولی پخته شود. به همین دلیل در شرایط فعلی اکثر خانم های خانه دار از آن استفاده می کنند. دیگ های زودپز با فشار بخار آب کار می کنند و به همین دلیل غذا بسیار سریع در این دیگ های بخار می پزد. این طرز کار تمام زودپزهای موجود در بازار از قدیمی ترین تا جدیدترین نمونه ها است. در دیگ‏های زودپز، مواد غذایی در یک ظرف در بسته و تحت فشار پخته می‏شوند. با این روش، سرعت پخت را افزایش پیدا می‌کند و غذا در زمان کوتاه‏تری آماده می‌شود. هر مایعی در یک دمای خاص به جوش می‌آید و این دما که به دمای جوش معروف است، برای آب 100 درجه سانتی‌گراد است. نقطه جوش مایعات با بالارفتن فشار افزایش می‏یابد و با پایین آمدن فشار کاهش پیدا می‌کند، در واقع اساس کار دیگ‏های زودپز هم همین است. هنگام خرید زودپزهای استاندارد را انتخاب کنید. در میان زودپزهای استاندارد انواعی که مجهز به سیستم‏های ایمنی بیشتر و امکان برنامه‏ریزی پخت هستند گزینه‏های بهتری هستند. محصولاتی که به وسیله شرکت‏های معتبر ساخته شده و دارای نشان استاندارد هستند هنگام ساخت دستورالعمل‏های ایمنی را رعایت کرده و آزمایش‏های ایمنی را انجام داده‏اند. زودپزهای مجهز به قفل ایمنی را انتخاب کنید. در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند. با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده‏اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن در وجود ندارد. زودپزها در طرح‏ها و اندازه‏های مختلف در بازار وجود دارد. بهتر است زودپزهایی را انتخاب کنید که یک دسته بلند در یک سمت و دسته کوتاهی در سمت دیگر دارند چون در این صورت امکان باز و بسته کردن در راحت‏تر بوده و حمل و نقل و جا به جا کردن ظرف بهتر انجام می‏شود. زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری را انتخاب کنید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، در زودپز جدا نمی‏شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی‏شود. بدنه دیگ‏های زودپز معمولا از جنس استینلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است. انواع این استیل به دلیل مقاومت بالا، توزیع حرارت و سیاه نشدن مناسب‏تر هست



بسیج امیدآفرین

بسیج امیدآفرین

ویژه هفته بسیج

بسیج نقش آفرین

بسیج نقش آفرین

ویژه هفته بسیج