رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

خواص شکوفه های آلبالو - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

خواص شکوفه های آلبالو

Loading the player...

دانلود

شکوفه‌های 5 برگ و سفید رنگ آلبالو روی سیخک‌های کوتاه و شاخه‌های یک ساله و معمولاً بعد از سایر میوه‌های هسته‌دار باز می‌شوند و این امر باعث می‌شود که گیاه از خطر سرمای دیررس بهاره در امان بماند. گل‌ها به صورت 5-3تایی در یک جوانه ظاهر می‌شوند. شکوفه های آلبالو در ایام آخر فروردین است و تکثیر این درخت به صورت نهال است که می توانند نهالش را بخرند. شکوفه های آلبالو خواص دارویی دارند و استفاده بسیار زیادی از آنها می شود از شکوفه های آلبالو به عنوان ماسک صورت که جوان کننده و ضد چروک می باشد استفاده می کنند . آلبالو سرشار از ویتامین‌های A، B، C و D می‌باشد و از نظر مواد معدنی چون منیزیم، کلسیم و آهن غنی بوده و دارای مقدار کمی سدیم، پتاسیم، روی و فسفر می‌باشد.آلبالو برای مبتلایان به نقرس و رماتیسم مفید است. این میوه دارای موادی است که درد حاصل از آرتریت (التهاب مفاصل) را کاهش می‌دهد.آلبالو به ویژه شربت آن، عطش و تشنگی را کاهش می‌دهد. آلبالو ادرار را زیاد می‌کند. آلبالو اشتهاآور است. آلبالو برای کبد مفید است و صفرا را از بین می‌برد. آلبالو حالت تهوع را از بین می‌برد. آلبالو خون را تصفیه می‌کند از همین رو سبب شفاف شدن رنگ پوست صورت می‌شود. آلبالو سبب کاهش فشار خون می‌شود به همین دلیل مصرف آن به افرادی که دارای فشار خون بالا می‌باشند، توصیه می‌شود. این میوه همچنین برای افرادی که مبتلا به تصلب شرایین (سخت شدن رگ‌ها) می‌باشند، مفید است. آلبالو از غلظت خون می‌کاهد و برای رفع مشکل کم‌خونی توصیه می‌شود. آلبالو سرشار از آنتی‌اکسیدان است و برای پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی مفید است.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک