خواص شکوفه های گیلاس - نمایش محتوای تولیدویژه
خواص شکوفه های گیلاس
یکی از گیاهان تیره گل سرخ گیلاس است . درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت دار و محتوی یک هسته است.گیلاس میوه ی کوچک، گرد و ملین است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می باشد و دارای یک هسته است. در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ های قرمز، سیاه و زرد یافت می شود.
شکوفه های گیلاس اثر درمانی دارد و ضد لکه های صورت است اما چون اثر سمی دارد بهتر است مدت کوتاهی روی پوست قرار بگیرد.
گیلاس ها را همیشه رسیده می چینند زیرا پس از چیدن به خوبی رشد نمی کنند و شما می توانید آن را تنها 1 تا 3 روز به خوبی نگهداری نمایید.
گروه های گیاه شناختی زیر مجموعه درخت های گیلاس شامل: درختان آلو، هلو، بادام و زردآلو است و نه تنها از میوه درخت گیلاس، بلکه از شکوفه ها و چوب آن نیز استفاده می گردد.
برای این که ارزش این گیاه را بدانیم کافی است بگوییم تمام قسمت های این میوه یعنی: شکوفه ،گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه ی آن در طب و صنعت استعمال دارد.
گیلاس سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی بوده، از اینرو روند پیری را به تاخیر میاندازد. احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد. فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، از ایجاد هر گونه آسیب توسط رادیکالهای آزاد پیشگیری میکنند. درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است. از گیلاس میتوان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروکهای پوست را کاهش داد. برای کلیهها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک میکند. سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک میکند. سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد میکند. دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است. برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.
قوای فکری را تقویت میکند. افرادی که زیاد گوشت استفاده میکنند و خون آنها اسیدی است میتوانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی میکند. برای کاهش وزن مفید است. دارای مقدار فراوانی ویتامین C است. چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.
مطالب مرتبط:

شهادت جانسوز حاج قاسم سلیمانی
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او