جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

خواص گز علفی - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

خواص گز علفی

خواص گز علفی


Loading the player...

در اثر نیش زدن حشره‌ای مخصوص به برگ و یا شاخه‌های درخت بلوط ماده‌ای به بیرون تراوش می‌كند كه در اثر مجاورت با هوا سفت شده و به‌صورت دانه‌هائی به قطر ۲ سانتی‌متر بر روی ساقه و یا برگ ظاهر می‌شود. برای استفاده از گز شاخه‌های درخت را تكان می‌دهند تا دانه‌های گز به زمین بریزد. البته این دانه‌ها مخلوط با برگ و پوسته درخت است كه باید تمیز شود. گز علفی از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است. برای استفاده طبی از گز علفی می‌توان آن را با عسل مخلوط كرد و یا جوشانده آن را تهیه نمود. (۵۰ گرم در یك لیتر آب جوش) خواص گز علفی: ۱) قابض است. ۲) خونریزی‌ها را متوقف می‌سازد. ۳) مقوی معده است. ۴) تقویت‌كننده دستگاه تنفسی است. ۵) سینه را نرم و صدا را صاف می‌كند. ۶) سرفه‌ها را برطرف می‌كند. ۷) تنگی نفس را درمان می‌كند. ۸) برای معالجه بواسیر گز علفی را با عسل مخلوط كرده و بر روی بواسیر بگذارید.