رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

خورشت جوجه - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

خورشت جوجه

Loading the player...

مواد لازم: مرغ یک کیلویی دو عدد ،خلال بادام نصف پیمانه،زرشک قرمز تمیز شده یک و نیم پیمانه،کره 50 گرم،عفران آب گرفته غلیظ نصف استکان ،پیاز سرخ شده 4 قاشق غذا خوری ،نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم،دارچین و هل کوبیده به مقدار لازم،آب 3 تا 4 لیوان،خلال پسته نصف پیمانه،شکر به میزان لازم ،روغن کمی برای سرخ کردن طرز تهیه: مرغ های یک کیلویی را تمیز پاک کرده و داخل شکم اش را خالی کرده و پوست اش را گرفته و نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه هر چه خواستیم با مقداری کره داخل و بیرون مرغ استفاده می کنیم.خلاتل پسته و بادام را با آب ولرم خیس کرده تا نرم شود و روغن را در یک تابه ریخته و مرغ ها را داخل تابه می گذاریم تا سرخ شود.زرشک و خلال بادام و پسته و مقداری آلو را هم با کمی آب در ظرفی ریخته تا جوش بیاید سپس مقداری شکر و آبلیمو به مواد اضافه کرده و به عنوان سس مرغ رویش می ریزیم تا آرام آرام پخته شود.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک