جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۲ فروردین ۱۳۹۹

خورشت لبو - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

خورشت لبو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم گوشت خورشتی 400 گرم لبو 250گرم پیاز سرخ شده سه قاشق غذا خوری لواشک آلو 100 گرم آلو 100 گرم روغن مایع مخصوص سرخ کردنبه مقدار لازم زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم آب گوشت2 لیوان طرز تهیه گوشت را در قابلمه ای مناسب حاوی مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت داده تا آب آن کشیده و روی آن طلایی رنگ شود. نیمی از زردچوبه را افزوده و تفت دهید؛ نیمی از پیازداغ را به قابلمه اضافه کرده هم بزنید. سپس شش پیمانه آب در قابلمه ریخته، حرارت را زیاد کنید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده درِ ظرف را بگذارید تا گوشت تقریباً بپزد و یک پیمانه از آب آن باقی بماند؛ درقابلمه ای جداگانه بقیه زردچوبه را در مقداری روغن تفت داده، سپس بقیه پیازداغ را افزوده و تفت دهید؛ آبگوشت را در قابلمه ای جداگانه گرم کرده، سپس به همراه ، نمک، فلفل و مخلوط پیاز به مواد بالا افزوده و با حرارت ملایم بپزید تا به روغن بیفتد. زمانی که پخت گوشت کامل شد، لبو را به همراه لواشک، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد و خورش جا بیفتد، سپس در ظرف موردنظر ریخته و به همراه پلو سرو کنید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک