رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

خورشت کنجد - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

خورشت کنجد

Loading the player...

خورشت کنجد مواد لازم: کنجد سفید بو داده و آسیاب شده 250 گرم،رب انار 250 گرم،نمک به میزان دلخواه،شکر یک قاشق غذا خوری،گوشت گوسفند 300 گرم،قلمه یا استخوان گوشت 2 تکه،پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری ،روغن به میزان لازم،زرد چوبه یک قاشق غذا خوری ،آب سه پیمانه طرز تهیه: گوشت را تکه تکه کرده و تفت می دهیم و زردچوبه و کمی زعفران را به آن اضافه می کنیم.پیاز سرخ شده را به مواد اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.در این فاصله کنجد را با کمی روغن تفت می دهیم و با رب انار و نمک و ادویه همه را به آب گوشت اضافه می کنیم.می گذاریم آرام آرام بپزد.در ظرف را هم نمی زنیم .اگر دوست داشتید 10 تا 15 آلو را در مرحله آخر به همه مواد اضافه کرده تا طعمی ملس به خورشت بدهد.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک