جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

خورش آلو اسفناج - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج


اسفناج از جمله سبزیجاتیست که خواص بسیار زیادی دارد . برای اینکه بتوانیم این سبزی پر خاصیت را در برنامه غذایی خود بگنجانیم نیاز به غذایی داریم که با تکیه به این غذا تهیه شود و چه غذایی لذیذ تر و ساده تر از خورش آلو اسفناج . این غذای بسیار بسیار خوشمزه با طعمی ملس میتوانید به محبوبترین غذای شما تبدیل شود . مواد لازم: گوشت خورشی .... 1 کیلوگرم اسفناج .... یك كیلو آلو برقانی ....150 گرم پیاز .... 1 عدد درشت آبلیمو یا آب نارنج .... به مقدار كافی نمك و فلفل و زردچوبه .... به مقدار كافی طرز تهیه: اسفناج را پس از کمی خیساندن در آب خوب شسته و میگذاریم آب آن برود . سپس اسفناج را کمی خرد کرده و در یک قابلمه در بسته روی حرارت بسیار ملایم بدون حتی یک قطره آب میگذاریم تا آرام آرام بپزد و نرم شود . آب نیازی نیست چون اسفناج به اندازه کافی آب میندازد و برای پخت آن کافیست. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم . زمانی که پیاز طلایی شد گوشت خورشی را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا آب آن برود . سپس فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم .2 لیوان آب بر روی آن ریخته و میگذاریم که گوشت بپزد. اگر یک تکه قلم نیز به همراه گوشت بپزید بسیار عالیست و باعث غلظت خورش و خوشمزه تر شدن آن میشود. بعد از حدود نیم ساعت که گوشت نیم پز شد آلو ها را که با دقت شسته ایم به خورش اضافه میکنیم تا بپزد. اسفناج ها را پس از پختن خرد کرده و به مدت2 دقیقه تفت میدهیم. گوشت که پخت اسفناج ، آب لیمو یا نارنج و نمک را به خورش میفزاییم و به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا خورش جا بیفتد. پس از این که خورش به قول قدیمیها تنگ آب شد یعنی آب آن به کمترین مقدار رسید آماده سرو است . به همراه یک دیس برنج ایرانی اعلا این خورش را سرو نمایید.