حمایت از کالای ایرانی | شنبه، ۳۰ تیر ۱۳۹۷

دسر شیر و موز - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

دسر شیر و موز

Loading the player...

دسر شیر و موز پودر ژلاتین چهار قاشق غذا خوری،آب یک لیوان ،موز سه عدد،شکر شش قاشق غذا خوری سر پر،شیر یک لیتر طرز تهیه : یک لیوان آب را داخل ظرف کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را نازک رویش می پاشیم تا ذوب شود.بگذارید چند دقیقه بماند تا اسفنجی شود .سپس آن را روی بخار کتری گذاشته تا ذوب شود وقتی ذوب شد شکر را به آن اضافه کرده تا شفاف شود.دو موز را در شیر خرد کرده و یک موز را له می کنیم و به شیر اضافه می کنیم و در آخر شکر و ژلاتین را اضافه کرده و مقداری زعفران اضافه کرده تا خودش را بگیرد.ظرف دسر را با آب سرد شسته و مواد را داخل ظرف می ریزیم.در پایان آن را با توت فرنگی تزیین می کنیم.