رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

دسر لرزونک - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

دسر لرزونک

دانلود

نشاسته ی گل یک پیمانه گلاب یک پیمانه شیر سرد چهار پیمانه شکر یک پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری زعفران آبکرده پودر کاکائو به مقدار لازم طرز تهیه دسر لرزونک نشاسته رو با شیر و گلاب مخلوط کنین و با چنگال هم بزنین تا نشاسته کاملا آب بشه و هیچ ناخالصی نداشته باشه. شکر و وانیل رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین تا شکر داخل موادتون حل بشه. مایه تون رو به سه قسمت تقسیم کنین…به اولی دوقاشق سوپخوری زعفران آبکرده ی غلیظ ، به دومی یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو که با دوقاشق غذاخوری آبجوش مخلوطش کردین اضافه کنین و سومی رو هم بذارین ساده بمونه. یکی از رنگها روبه دلخواهتون بذارین روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه و نشاسته هم پخته بشه(به غلظت ماست چکیده). توی قالبتون بریزین و بذارین یخچال. بعد برین سراغ دومی …دومین و سومین رنگ رو هم به همین ترتیب درست کنین و توی قالب بریزین. حدودا دوساعت بذارین توی یخچال بمونه تا کاملا خنک بشه. بعد بیرون بیارین و داخل ظرفتون برگردنین. با یکی دوتا تکون ساده به راحتی بیرون میاد می تونید ظرفتون رو خیس کنین و داخل فریزر قراربدین. نشاسته خیلی خیلی راحت از ظرف جدا میشه .امیدوارم که درست کنین و خوشتون بیاد.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک