جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ آبان ۱۳۹۹

دسر پاناکوتا - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

دسر پاناکوتا

Loading the player...

دانلود

دسر پاناکوتا به تازگی در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده، این دسر به سادگی تهیه میشود و میتواند گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمانهایتان باشد. میتوانید پاناکوتا را به تنهایی و یا با ژله های مختلف تهیه کرد. با ما همراه شوید… پاناکوتا در اصل یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها و به معنی خامه پخته است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود. مواد لازم: شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه) خامه: یک پیمانه شکر: 4 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری . اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید. بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه . خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید. بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه. بعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید. قالب رو چرب کنید و مایع رو داخل قالب بریزید. حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره.



حضرت نور

حضرت نور

نماهنگ با صدای علیرضا افتخاری

حکایت گونه‌ای که تر شد

حکایت گونه‌ای که تر شد

مستند با موضوع امام رضا(ع)

دلتنگم

دلتنگم

نماهنگ با تصاویری از حرم امام رضا