جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

دقت در مصرف غذاهای بین راهی - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

دقت در مصرف غذاهای بین راهی

دقت در مصرف غذاهای بین راهی


مسافران نوروزی در مصرف غذاهای بین راهی محتاط باشند.

کارشناس فوریت های پزشکی استان همدان گفت:مسافران نوروزی به منظور جلوگیری از بیماری های گوارشی در مصرف غذاهای آماده و بین راهی محتاط باشند. ˈعباس اولیا سمیعˈ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:مسافران باید از مصرف غذاهای بین راهی پرهیز کرده و سعی کنند غذاها را در منزل تهیه و ظرفهای مناسب و خنک در کوتاه مدت نگهداری و در بین راه مصرف کنند. وی اظهار داشت:افراد از مصرف غذاهای بین راهی به خصوص در رستوران هایی که فاقد پروانه بهداشتی، کار ت های بهداشتی و تایید وزارت بهداشت هستند خودداری کنند. وی در خصوص مصرف سالاد و سبزیجات در رستوران ها و مراکز بین راهی عنوان کرد: بیشتر سبزیجات دارای آلودگی های میکروبی اشریشیاکلی هستند بنابراین درا ثر شست وشوی نادرست و عدم ضدعفونی، این میکروب به انسان منتقل شده و باعث ایجاد اسهال می شود. وی اضافه کرد:مسافران بهتر است در طول سفر از مصرف سبزیجات و سالاد در رستوران های بین راهی پرهیز کنند. وی افزود: بیماری اسهال بیشتر در مسافرانی که از یک منطقه با سطح بهداشت بالاتر به مناطق بهداشتی پایین تر مسافرت می کنند و همچنین در بین کودکان و سالمندان شدیدتراست ب نابراین بهتر است خانواده ها همراه خود سبزی و میوه داشته باشند تا به این بیماری مبتلا نشوند. وی ادامه داد:مسافران باید از مصرف آب های آشامیدنی بین راهی که هیچ کنترلی بر آن نیست پرهیز کرده وخودشان بطری های آب آشامیدنی همراه داشته باشند چون در این صورت از سالم بودن آب مطمئن بوده و با خیال راحت آن را مصرف می کنند.