جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۲ فروردین ۱۳۹۹

دکوراتوری کیک با فوندانت - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

دکوراتوری کیک با فوندانت

Loading the player...

دانلود

بعد از اینکه کیک پخت، کمی صبر کنید تا كیك درون قالب خنك شود، سپس آن را از قالب جدا كنید. كیك را به صورت افقی برش دهید، طوریکه به 2 یا 3 لایه تقسیم شود. روی هرلایه را با مقداری شربت مورد نظرتان مرطوب كنید، سپس با خامه فرم گرفته تمام سطح و دیواره های كیك را بپوشانید. داخل کیک می تو.تنید از تکه های میوه و گردو استفاده کنید حالا خمیر فوندانت را روی سطحی كه به پودر قند آغشته کردید، به كمك وردنه باز كنید. خمیر باز شده را بلند كرده و روی كیك بیندازید.اضافه های خمیر را از دور كیك ببرید و سطح خمیر روی کیک را صاف كنید. باقیمانده خمیر را جمع كرده، آن را با وردنه باز كنید و سپس آن را روی قالب سیلیكونی پهن كنیدو خوب روی قالب صاف كنید تا فرم قالب را به خود بگیرد. اضافه های خمیر را بریده و از آنها برای تزیین حاشیه دور كیك استفاده كنید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک