رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

روش تهیه کمپوت میوه - نمایش محتوای تولیدویژه

 

 

روش تهیه کمپوت میوه

دانلود

میوه دلخواه شکر یا پودر شربت با توجه به ذائقه زعفران مقداری می توانیم ازپودر شربت استفاده کنیم و به اندازه ذائقه آن را ترش و یا شیرین کنیم شیشه ی مناسبی انتخاب کرده سیب ها را شسته و قطعه قطعه میکنیم به دلخواه می توانیم پوست میوه را بگیریم و یا نه سپس قاچ های میوه را در شیشه ریخته وپودر شربت یا شکر ا با آب مخلوط و به آن اضافه می کنیم .زعفران را هم به آن اضافه می کنیم .در قابلمه یی با دیواره بلند آب می ریزم .توجه داشته باشید که قابلمه را به اندازه ۳/۴ ظرفیت آن با آب سرد پر می کنیم. سپس شیشه کمپوت را درون قابلمه گذاشته و شعله گاز را در حد متوسط روشن کنید. منظور از آب سرد همان آب با دمای معمولی شهر است. توجه داشته باشید تا آب پرشده درون قابلمه پایین تر از سطح درب شیشه قرار گیرد. اگر به عکس بالا توجه کنید با قاشق سطح اب را نشان داده ام. در این حالت روی شعله متوسط آب آرام آرام به جوش می آید. بدین ترتیب شیشه و اب هر دو همزمان هم دما می شوند و شیشه ترکی بر نمیدارد. بعد از جوشیدن آب ، بیست تا سی دقیقه اجازه دهید تا میوه" درون شیشه پخته شود. در این حالت کمپوت کاملا استرلیزه شده و قابلیت ماندگاری بالا یی تا حدود شش ماه در یخچال را پیدا می کند. یکی از نکات مورد توجه اینست که بعد از خاموش کردن شعله گاز هرگز عجله ای برای بیرون آوردن شیشه نداشته باشید بلکه اجازه دهید تا شیشه در خود قابلمه خنک شود. بعد از اینکه کاملا خنک شد از قابلمه خارج کرده و در یخچال بگذارید. شما می توانید از این روش برای میوه های دیگر هم استفاده کنید . و یا با همین روش رب خانگی خودتان را استریل نمایید . و یا حتی مربا یا ترشی های خود را استرلیزه نمایید.



دهه فجر مبارک

دهه فجر مبارک

پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر شما هم استانیهای عزیز مبارک